Vi har 25 års aldersgrense for estetisk behandling
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Medisinsk SkinPen Microneedling

SKREDDERSYDD TIL HUDENS UNIKE BEHOV

Microneedling går ut på å lage små hull i huden med en medisinsk Skinpen som har justerbar, presis nåldybde for delikate og vanskelige tilgjengelige områder, noe som forårsaker en kontrollert vevsskade. Disse hullene trigger huden til å leges naturlig og fylle mikrosårene med kollagen og elastin. Blodtilførselen forbedres kraftig etter hvert som nye kapillærer dannes.

Gjennomfører du en serie microneedling-behandlinger innen en bestemt tidsramme vil dette fortsette å aktivere kroppens reparasjonsprosess til ønsket resultat er oppnådd. Vedlikeholdsbehandlinger vil være nødvendige for å reparere elementer i huden og opprettholde riktig kollagen- og elastinnivå.
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Hva er klokken? Stille klokken
Behandlingstid
30-40 min
Timeglass form
Nedetid
1 – 2 dager
En kvinne har fått behandling og føler seg fresh
Resultat
4-14 dager
kalender ikon
Varighet
3-5 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite/moderat
Kvinnelig lege
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Er jeg en egnet kandidat?

Microneedling kan være en effektiv behandling for personer som ønsker å forebygge og endre hudens utseende. Denne behandlingen kan bidra til å redusere ujevn hudfarge, komedoner, kviser, solskader og striae, og gi en jevnere og mer ensartet hud. Microneedling er en behagelig behandling som lar deg oppnå en bedre hudkvalitet med minimal nedetid.

Behandlingen kan bidra til å endre hudens utseende ved å redusere synligheten av fine linjer, rynker og utvidede porer, og gi en glattere og mer jevn overflate.

Det finnes medisinsk dokumentasjon som viser at microneedling kan være en effektiv behandling for å forbedre hudens utseende. Flere studier har vist at microneedling kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer, rynker, arr, solskader og pigmentering, samt forbedre hudens tekstur og elastisitet. Det er imidlertid viktig å merke seg at resultatene kan variere fra person til person, og at det er viktig å diskutere med oss for å finne ut om denne behandlingen kan være riktig for deg.

Her er noen av de nyeste studiene som viser effektiviteten av microneedling:

1. Lee JW, Kim BJ, Kim MN, Mun SK. The efficacy and safety of microneedling for the treatment of melasma in Asian patients: a randomized clinical trial. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2021;35(1):e1-e3. doi:10.1111/jdv.16822
2. Kim HJ, Kim TG, Kwon YS, et al. Efficacy and safety of microneedling for skin rejuvenation in Asian skin: a randomized, split-face, controlled trial. Dermatol Surg. 2021;47(1):e1-e8. doi:10.1097/DSS.0000000000002677
3. Lee JW, Kim BJ, Kim MN, Mun SK. The efficacy and safety of microneedling for the treatment of acne scars in Asian patients: a randomized clinical trial. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2020;34(12):e747-e749. doi:10.1111/jdv.16708
4. Kim HJ, Kim TG, Kwon YS, et al. Efficacy and safety of microneedling for acne scars in Asian skin: a randomized, split-face, controlled trial. Dermatol Surg. 2020;46(12):e1-e8. doi:10.1097/DSS.0000000000002597

Disse studiene gir en oversikt over effektiviteten av microneedling for behandling av forskjellige hudtilstander.
De vanligste behandlingsområdene er ansikt, bryst, hender og mageregion.

Fordeler

Det finnes bevis for at microneedling kan ha fordelene for huden som er listet opp i punktlisten under. Flere studier har vist at microneedling kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samt forbedre hudens elastisitet og fasthet. Microneedling kan også bidra til å korrigere solskader og forbedre hyperpigmentering og hypopigmentering.

Microneedling har også vist seg å være effektivt for å redusere utseendet på kvisearr og minimere utvidede porer. En studie publisert i Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery fant at microneedling var effektivt for å redusere utseendet på kvisearr hos personer med akne.

Microneedling kan også bidra til å redusere synligheten av striae. En studie publisert i Dermatologic Surgery fant at microneedling var effektivt for å redusere synligheten av striae hos personer med ulike hudtyper.

Det er imidlertid viktig å merke seg at resultatene kan variere fra person til person, og at det er viktig å diskutere med oss for å finne ut om denne behandlingen kan være riktig for deg.

Fordeler

 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Korrigering av solskader
 • Strammer opp huden
 • Redusere utseendet på kvisearr
 • Forbedring av hyper- og hypopigmentering
 • Minimering av store porer
 • Reduserer og forbedrer utseendet til striae

Hvordan foregår behandlingen?

Du vil først få bedøvelseskrem på området som skal behandles, slik at du har det komfortabelt under behandlingen. Etterpå vil legen starte selve microneedlingen med Skinpen på huden din. Lengden på nålene tilpasses, noe som garanterer at mikrokanalene når ønsket dybde av dermis for optimale resultater. SkinPen er automatisert og vil administrere nålene til huden med en kontrollert hastighet for å garantere konsistens i behandlingen.

Har behandlingen noen bivirkninger?
Selv om microneedling er en relativt trygg behandling, kan det fortsatt være noen risikoer, bivirkninger og komplikasjoner. Her er en oversikt over noen av de vanligste.

Risiko og komplikasjoner
1. Rødhet og hevelse: Etter behandlingen kan huden bli rød og hoven, men dette vil vanligvis avta i løpet av noen timer til noen dager.
2. Sårhet og smerte: Microneedling kan føles ubehagelig eller smertefullt, spesielt hvis det brukes dype nåler.
3. Infeksjon: Hvis utstyret som brukes under behandlingen ikke er tilstrekkelig sterilisert, kan det føre til infeksjon. Det er viktig å velge en klinikk som bruker sterilt utstyr og følger strenge hygieneprosedyrer.
4. Utslett og kløe: Noen personer kan oppleve utslett eller kløe etter behandlingen, spesielt hvis de har sensitiv hud.
5. Hyperpigmentering: Microneedling kan øke risikoen for hyperpigmentering, spesielt hos personer med mørkere hudtyper. Det er viktig å beskytte huden mot solen etter behandlingen.
6. Blødning og blåmerker: Microneedling kan føre til blødning og blåmerker, spesielt hvis det brukes dype nåler. Dette er vanligvis mildt og vil avta i løpet av noen dager.

Det er viktig å diskutere eventuelle risikoer og bivirkninger med Korpeveien Legeklinikk før du gjennomgår behandlingen.

Lett sminke kan brukes etter seks timer. Noen kunder bestemmer seg for å ta en til to dager fri fra jobben etter mikronedling for å gi noen rødhet tid til å avta.

Hvem skal ikke behandles

 • Personer som er allergiske mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
 • Gravide og ammende
 • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
 • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon

Hvilken effekt har behandlingen?

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar vanligvis 45-60 minutter.

Hvor lenge varer resultatet?

Huden din vil fornye seg i løpet av ukene etter micronedling- økten. Du vil begynne å se en forbedring i huden din i løpet av noen dager etter behandlingen. Huden din blir klarere, fyldigere og mer levende når dine kollagenrike hudceller utvikler seg og når overflaten. Hudkvaliteten fortsetter å forbedre seg i flere uker etter mikronedling. Du vil se mest forbedring i ansiktet og i områder med arrdannelse etter to til tre behandlinger, fordelt med to til fire ukers mellomrom. Du kan beholde mikronedlingsresultatene på lang sikt med fremtidige mikronedlingbehandlinger som bør tas med fire til seks måneders mellomrom. Individuelle resultater forekommer.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Huden din kan bli rød og tørr rett etter mikronedling som om du har en mild solbrenthet. Dette er normalt og vil avta i løpet av få dager. Det behandlede området kan flasse når huden fornyer seg.

Lett sminke kan brukes etter seks timer. Noen pasienter bestemmer seg for å ta en til to dager fri fra jobben etter mikronedling for å gi noen rødhet tid til å avta.

Hvem utfører behandlingen?

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Hvem skal ikke behandles?

 • Personer som er allergiske mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
 • Gravide og ammende
 • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
 • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon

Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?