Korpeveien Legeklinikk i Drammen - Logo

DIGITAL PRISLISTE 2024

Medisinsk SkinPen Microneedling

- korpeveien legeklinikk

Microneedling Skinpen/Dermapen

Medisinsk microneedling er en behandlingsmetode som brukes til å hudens tekstur og utseende. Prosedyren innebærer bruk av små nåler som lager mikroskopiske hull i det øverste laget av huden. Disse små hullene stimulerer kroppens naturlige helingsprosess og fremmer produksjonen av kollagen og elastin.

Microneedling kan hjelpe til med å redusere synligheten av arr, rynker, pigmentering, solskader og forstørrede porer. Behandlingen kan også bidra til å forsterke hudens elastisitet, jevne ut hudtonen og gi en mer jevn hudoverflate.

klokken
Behandlingstid
Timeglass form
Nedetid
En kvinne har fått behandling og føler seg fresh
Resultat
kalender ikon
Varighet
vekt ikon
ubehag
Kvinnelig lege
Utføres av
Dra Monica Braaten google anmeldelser

SPØRSMÅL OG SVAR

Er jeg en egnet kandidat for SkinPen microneedling?

Denne behandlingen kan bidra til å forsterke hudens utseende ved å redusere synligheten av fine linjer, rynker, solskader og utvidede porer, samt gi en glattere og mer jevn hudoverflate. 

Hva er de vanligste resultatene av medisinsk microneedling?

1. Redusert synlighet av arr: Microneedling kan bidra til å redusere utseendet av arr forårsaket av akne, kirurgi eller andre typer skader. Ved å stimulere kollagenproduksjonen kan microneedling bidra til å jevne ut hudens tekstur og gjøre arr mindre synlige ved at de blir mykere. 

2. Redusert synlighet av rynker og fine linjer: Microneedling kan bidra til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Dette kan føre til en reduksjon i synligheten av rynker og fine linjer.

3. Forsterket hudtone og tekstur: Microneedling kan bidra til å jevne ut hudtonen, redusere pigmentering og forsterke hudens tekstur generelt. Behandlingen kan bidra til å redusere synligheten av solskader, aldersflekker og  hudtone.

4. Reduserte porer: Microneedling kan bidra til å redusere størrelsen på forstørrede porer.

5. Forsterke hudens elastisitet: Microneedling kan bidra til å øke produksjonen av kollagen og elastin, som er viktige for å opprettholde hudens elastisitet og fasthet.

Det er viktig å merke seg at resultatene av microneedling kan variere fra person til person og avhenger av individuelle forhold som hudtype, alder og behandlingsområde. 

Hvor lang tid kan det ta før man ser resultater?

Det kan ta flere uker eller måneder å se de fulle fordelene av behandlingen, og flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå ønskede resultater. Det anbefales å konsultere oss for å få en grundig evaluering  før du gjennomgår microneedling-behandling. 

Hvordan foregår behandlingen?

Du vil først få bedøvelseskrem på området som skal behandles, slik at du har det komfortabelt under behandlingen. Etterpå vil legen starte selve microneedlingen med Dermapen/Skinpen på huden din. Lengden på nålene tilpasses, noe som garanterer at mikrokanalene når ønsket dybde av dermis for optimale resultater. Dermapen/SkinPen er automatisert og vil administrere nålene til huden med en kontrollert hastighet for å garantere konsistens i behandlingen. 

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar vanligvis 20 minutter.  

Hvor lenge varer resultatet?

Huden din vil fornye seg i løpet av ukene etter microneedling-behandlingen. Du vil begynne å se en endring i huden din i løpet av noen dager etter behandlingen. Hudkvaliteten fortsetter å forsterke seg i flere uker etter behandlingen. 

Hvor mange behandlinger bør man ha?

Du bør ha 5 behandlinger, fordelt med to til fire ukers mellomrom. Du kan beholde resultatet på lang sikt med fremtidige microneedlingsbehandlinger som bør tas med fire til seks måneders mellomrom. Individuelle resultater forekommer. 

Mulige bivirkninger:

1. Rødhet og irritasjon: Etter en microneedling-behandling kan huden bli rød og irritert. Dette er en vanlig bivirkning og forsvinner vanligvis innen noen timer eller dager. Bruk av beroligende og fuktighetsgivende produkter etter behandlingen kan bidra til å lindre ubehag og redusere rødhet.

2. Tørrhet og flassing: Noen personer kan oppleve tørrhet og flassing i huden etter microneedling. Dette skyldes normalt at huden regenererer seg selv, og det er en del av prosessen med cellefornyelse. Det er viktig å hydrere huden godt og unngå bruk av sterke produkter som kan forverre tørrheten.

3. Midlertidig økt følsomhet: Etter microneedling kan huden bli midlertidig mer følsom for sollys og visse hudpleieprodukter. Det er viktig å beskytte huden med solkrem Spf50 og unngå eksponering for direkte sollys i noen dager etter behandlingen. Bruk også milde hudpleieprodukter som ikke inneholder sterke ingredienser som kan irritere huden.

4. Mindre blåmerker og hevelse: I sjeldne tilfeller kan microneedling forårsake mindre blåmerker eller hevelse. Dette kan skyldes at nålene treffer små blodkar i huden. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner vanligvis av seg selv i løpet av noen dager.

5: I svært sjeldne tilfeller kan man få infeksjon om man ikke holder huden ren etter behandling. 

Hvem skal ikke behandles?

1. Gravide og ammende kvinner: Det er begrenset forskning på bruk av microneedling under graviditet og amming, og det anbefales å unngå behandlingen i denne perioden for å unngå potensielle risikoer for både mor og baby.

2. Personer med aktiv hudinfeksjon eller utbrudd: Microneedling kan spre infeksjonen eller forverre et pågående hudutbrudd. Det er best å vente til infeksjonen har leget seg eller utbruddet har roet seg før man vurderer microneedling-behandling.

3. Personer med visse medisinske tilstander: Personer med visse medisinske tilstander, som aktiv rosacea, eksem eller psoriasis, bør være forsiktige med microneedling. Disse tilstandene kan føre til økt hudfølsomhet og risiko for hudreaksjoner etter behandlingen. Det er viktig å konsultere med legen ved Korpeveien Legeklinikk før man gjennomgår behandlingen hvis man har slike tilstander.

4. Personer som bruker blodfortynnende medisiner: Microneedling innebærer små punkteringer i huden, og personer som bruker blodfortynnende medisiner kan ha økt risiko for blåmerker og blødninger under og etter behandlingen. Det er viktig å diskutere bruken av blodfortynnende medisiner med legen vår før man vurderer microneedling 

Kopreveien legeklinikk i drammen

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

Hvorfor velge Dr. Braaten og Korpeveien Legeklinikk?

  • Dr. Monica Braaten har mer enn 10 års erfaring som lege og utfører over 2000 ulike estetiske behandlinger årlig
  • Ekspert på å oppnå et naturlig resultat hvor du ikke ser «behandlet» ut.
  • Forstår dine ønsker, og gir veiledning om passende behandlinger.
  • Bruker kun toppmoderne teknikker og kvalitetsprodukter for beste resultater

           Utdanning og kompetanse:

  • 6 årig legeutdanning ved Universitet i Oslo 2012 
  • Mer enn 10 års erfaring som lege 
  • Laser spesialist med internasjonal godkjenning og spesialisering LEVEL 4 fra Vestfold Hudakademi
  • Ekspertkompetanse innen estetisk medisin fra Amabilis Academy, Teosyal og Restylane
  • Sertifisert og godkjent offshorelege
Dr. Monica Braaten

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional 

Google anmeldelser
Dr. Monica Braaten
Dr. Monica Braaten

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional

Google anmeldelser
Kopreveien legeklinikk i drammen

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

varkampanje 1000 gavekord