Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Medisinsk SkinPen Microneedling

SKREDDERSYDD TIL HUDENS UNIKE BEHOV

Microneedling med SkinPen er den nyeste ikke-kirurgiske, minimalt invasive hudforyngelsesbehandlingen, som gir deg fantastisk hud!

Microneedling går ut på å lage små hull i huden med en medisinsk Skinpen som har justerbar, presis nåldybde for delikate og vanskelige tilgjengelige områder, noe som forårsaker en kontrollert vevsskade. Disse hullene trigger huden til å leges naturlig og fylle mikrosårene med kollagen og elastin. Blodtilførselen forbedres kraftig etter hvert som nye kapillærer dannes.

Gjennomfører du en serie microneedling-behandlinger innen en bestemt tidsramme vil dette fortsette å aktivere kroppens reparasjonsprosess til ønsket resultat er oppnådd. Vedlikeholdsbehandlinger vil være nødvendige for å reparere nye ufullkommenheter i huden og opprettholde riktig kollagen- og elastin-nivå.
Medisinsk SkinPen microneedling
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
30-40 min
timeglass ikon
Nedetid
1 – 2 dager
behandlings resultat ikon
Resultat
4-14 dager
kalender ikon
Varighet
3-5 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite/moderat
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Hvis huden din er grå og gusten, er du en utmerket kandidat for micronedling. Pasienter med ujevn hudfarge, hudormer, kviser, solskader og strekkmerker kan gjenopprette en jevn hudtone med micronedling. Microneedling er en behagelig behandling som lar deg oppnå en fantastisk hudkvalitet med minimalt nedetid. Den enkle prosedyren «kickstarter» kollagenproduksjon for å gjenopprette sunt ansiktsvolum og gjenoppliver et «grått og gustent» utseende. Behandlingen vil stramme opp huden og redusere fine linjer, rynker og store porer til en glatt, glødende overflate. Populære behandlingsområder er ansikt, bryst, hender og mageregion.

Reduserer fine linjer og rynker Korrigering av solskader Strammer opp løs hud Redusere utseendet på kvisearr Forbedring av hyper- og hypopigmentering Minimering av store porer Reduserer og forbedrer utseendet til strekkmerker

Du vil først få bedøvelseskrem på området som skal behandles slik at du har det komfortabelt under behandlingen. Etterpå vil legen starte selve microneedlingen med Skinpen på huden din. Lengden på nålene tilpasses, noe som garanterer at mikrokanalene når ønsket dybde av dermis for optimale resultater. SkinPen er automatisert og vil administrere nålene til huden med en kontrollert hastighet for å garantere konsistens i behandlingen.

Microneedling vil redusere linjer og rynker ved at den nye kollagen- og elastinproduksjonen øker i huden din. Tonen, tekstur og generell fasthet av den behandlede huden vil også forbedres. Store porer vil minimeres, og det generelle utseendet på huden vil bli frisk, sunn og glatt. Hyaluronsyre blir samtidig påført huden under behandlingen for å forbedre hydrering og helbrede huden på riktig måte. Microneedling kan brukes til å behandle områder i både ansikt og kropp.

Behandlingen tar vanligvis 45-60 minutter.

Huden din vil fornye seg i løpet av ukene etter micronedling- økten. Du vil begynne å se en forbedring i huden din i løpet av noen dager etter behandlingen. Huden din blir klarere, fyldigere og mer levende når dine kollagenrike hudceller utvikler seg og når overflaten. Hudkvaliteten fortsetter å forbedre seg i flere uker etter mikronedling. Du vil se mest forbedring i ansiktet og i områder med arrdannelse etter to til tre behandlinger, fordelt med to til fire ukers mellomrom. Det er også slik at microneedling etterlater huden glatt og glødende i flere måneder. Du kan beholde mikronedlingsresultatene på lang sikt med fremtidige mikronedlingbehandlinger som bør tas med fire til seks måneders mellomrom. Individuelle resultater forekommer.

Huden din kan bli rød og tørr rett etter mikronedling som om du har en mild solbrenthet. Dette er normalt og vil avta i løpet av få dager. Det behandlede området kan flasse når huden fornyer seg. Lett sminke kan brukes etter seks timer. Noen pasienter bestemmer seg for å ta en til to dager fri fra jobben etter mikronedling for å gi noen rødhet tid til å avta.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner Gravide og ammende Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10