Se digital prisliste 2024

Kate Guzon (Neriman10)
Kate Guzon (Neriman10)
2023-05-08
Delikat, hyggelig og service innstilt. Anbefales
Dira SanRoman
Dira SanRoman
2023-04-28
Veldig fornøyd med behandlingen hos Dr. Braaten! Alt blir så naturlig og fint.
Wibeke Skage
Wibeke Skage
2022-10-18
Veldig fornøyd med mine behandlinger fra Korpeveien legesenter. Legen som utfører behandlingene er bare helt fantastisk , å kjempe dyktig. Hun er opptatt av dit utseendet å hva som passer best for deg å for din hud. Jeg har fått klarere å jevnere hud, å har fått en del kommentarer at jeg ser bare yngre å yngre ut. Jeg vil fortsette å gå til henne siden jeg stoler på henne for beste resultater for min hud å utseende.
Karina Kaalstad
Karina Kaalstad
2022-07-30
Super fornøyd. 😁 Alltid god service og trivelige ansatte.🥰🥰
Cecilie Stokkenes
Cecilie Stokkenes
2022-07-30
Kjempe fornøyd hos Korpeveien legeklinikk. Takk for god kommunikasjon og service 😊
Iris Thunheim
Iris Thunheim
2022-07-20
Har vært flere ganger hos Monica, eg e superfornøyd med henne som behandler og lege. Eg reise 6 timer for å komme til klinikken. Kommer snart igjen Anbefales 🌹
AMH
AMH
2022-07-20
Kjempe fornøyd med behandling hos Korpeveien, dyktig lege. Flotte lokaler og god service 🌹 Vil absolutt anbefale klinikken.
Henrik Poulsen
Henrik Poulsen
2022-07-15
Rask respons, takk for hjelp. Anbefales 😊

PROFHILO BEHANDLING

Profhilo® er en revolusjonerende hyaluronsyrefuktighetsbehandling. Profhilo® inneholder et unikt nivå av hyaluronsyre. Dette bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin under huden.

Profhilo® er fuktighetsgivende, og for deg som ønsker en mer hydrert hud.

På grunn av sine unike egenskaper fukter den huden fra innsiden og ut, og gjenoppretter elastisitet og tone.

Vi begynner å miste en betydelig mengde kollagen, elastin og hyaluronsyre etter at vi har nådd 30. Profhilo® anbefales for personer fra rundt 30 år og oppover.

Profhilo® kan være et aktuelt valg for deg hvis du ikke ønsker å tilføre volum til spesifikke områder (hvis dette er tilfelle, er det mer sannsynlig at dermal fillers vil være den rette behandlingen).

Behandling med Profhilo pris kr 5990,-

Profhilo® Body

Profhilo Body er en behandling som er spesielt utviklet for å forbedre hudens fasthet og elastisitet på kroppen. Det finnes også flere studier som viser dokumentert effekt av denne behandlingen.

En studie publisert i Journal of Cosmetic Dermatology fant at Profhilo Body var effektivt for å forbedre hudens fasthet og elastisitet på områder som mage, lår og overarmer. Studien viste også at behandlingen førte til en reduksjon i cellulitter og en forbedring i hudens generelle utseende.

En annen studie publisert i Aesthetic Plastic Surgery fant at Profhilo Body var effektivt for å forbedre hudens fasthet og elastisitet på områder som mage, lår og rumpe. Studien viste også at behandlingen førte til en reduksjon i ujevnheter i huden og en forbedring i hudens generelle utseende.

En innledende syklus med to behandlingssøkter med et 30-dagers intervall anbefales, og, om nødvendig, etterfulgt av oppfølginger.

Få gratis konsultasjonSe alle behandlingspriser

Profhilo fukter huden - Hva er Profhilo?
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional

Hva er klokken? Stille klokken
Behandlingstid
Timeglass form
Nedetid
En kvinne har fått behandling og føler seg fresh
Resultat
kalender ikon
Varighet
vekt ikon
ubehag
Kvinnelig lege
Utføres av

Spørsmål og svar

Er jeg en egnet kandidat for profhilo behandling?

Profhilo er en god løsning for de som ønsker å hydrere huden, og stimulere kollagen og elastin.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes 5 små doser filler i 5 ulike områder på hver side av ansiktet, totalt 10 punkter. Punktene hvor Profhilo injiseres er nøye plassert der det trengs.

Profhilo er en relativt ny behandling, men det finnes allerede flere studier som viser dokumentert effekt. En studie publisert i Journal of Cosmetic Dermatology fant at behandlingen førte til en signifikant forbedring i hudens elastisitet og fuktighet, samt en reduksjon i fine linjer og rynker. En annen studie publisert i Aesthetic Plastic Surgery fant at Profhilo var effektivt for å forbedre hudens fasthet og elastisitet, og at resultatene varte i opptil seks måneder.

Risiko og komplikasjoner
Mulige bivirkninger inkluderer: forbigående hodepine, hevelse, blåmerker, smerte under injeksjon, kløe, nummenhet, asymmetri (ujevnhet). I et mindre antall individer virker ikke filleren så lenge som vanlig .

De fleste bivirkningene er milde eller moderate og holder vanligvis mindre enn 7-14 dager. Persistens av disse symptomene i opptil tre uker er vanligvis ingenting å bekymre seg for.

De vanligste bivirkningene inkluderer midlertidige reaksjoner på injeksjonsstedet, for eksempel rødhet, smerte / ømhet, fasthet, hevelse , klumper / kul, blåmerker, kløe og misfarging.

Andre sjeldne risikoer inkluderer, men er ikke begrenset til:
Langvarig misfarging av huden. Langvarig eller alvorlig hevelse. Reaktivering av herpes virus. Infeksjon. Arrdannelse. Sårdannelse. Granulomer eller faste knuter. Godartet svulstdannelse (keratoacanthomer). Allergisk eller anafylaktisk reaksjon. Blindhet.

Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler og å diskutere alle mulige bivirkninger og risikoer før du bestemmer deg for å gjennomgå en fillerbehandling.

Ved konsultasjonen får du gjennomgående og grundig informasjon skriftlig om vanlige og sjeldne bivirkninger før du igangsetter behandling.

Hvem skal ikke behandles
  • Personer som er allergiske mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
  • Gravide og ammende
  • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
  • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon

Hvilken effekt har behandlingen?

Profhilo® Ansikt Profhilo er en relativt ny behandling, men det finnes allerede flere studier som viser dokumentert effekt. En studie publisert i Journal of Cosmetic Dermatology fant at behandlingen førte til en signifikant forbedring i hudens elastisitet og fuktighet, samt en reduksjon i fine linjer og rynker. En annen studie publisert i Aesthetic Plastic Surgery fant at Profhilo var effektivt for å forbedre hudens fasthet og elastisitet, og at resultatene varte i opptil seks måneder. Profhilo® Body virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar vanligvis 10 minutter.

Hvor lenge varer resultatet?

Optimale resultater fra behandlingen vil være synlige fire uker etter kuren med Profhilo, som innebærer 3 injiserbare behandlinger med fire ukers mellomrom. Kunder kan forvente å se en intens hydrering med en forbedring av huden og fine linjer minimert. Du vil merke jevnere, strammere hud. Selv for de klientene med rynker i huden, er en forbedring i teksturen ubestridelig. Det samme gjelder for behandling av ulike områder på kroppen.

Resultatene varer 6 til 9 måneder

Har behandlingen noen bivirkninger?

Nedetiden etter en Profhilo behandling er minimal, og du bør kunne gå tilbake til dine vanlige daglige aktiviteter umiddelbart etter inngrepet. Blåmerker og hevelser på injeksjonsstedet er mulig, men uvanlig. Vi anbefaler imidlertid at du unngår sport den første dagen etter behandlingen og unngår dampbad eller badstuer i noen dager etter behandlingen. Solbeskyttelse er viktig 1 uke etter behandling

Hvem utfører behandlingen?

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Hvem skal ikke behandles?

  • Personer som er allergiske mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
  • Gravide og ammende
  • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
  • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon

Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring a href=”tel:923201020413″ target=”_blank”>923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?