Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Profhilo

PROFHILO

Profhilo® er en revolusjonerende hyaluronsyrefuktighetsbehandling. Den reduserer forekomsten av fine linjer, rynker og fukter huden fra innsiden. Profhilo® inneholder et unikt nivå av hyaluronsyre. Dette bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin under huden.

Profhilo® er fuktighetsgivende, og er derfor fantastisk hvis du ønsker en mer fyldig og hydrert hud.

Hva er Profhilo Skinbooster?

På grunn av sine unike egenskaper fukter den huden fra innsiden og ut og løfter, strammer opp og forhindrer aldring.

Vi begynner å miste en betydelig mengde kollagen, elastin og hyaluronsyre etter at vi har nådd 30, noe som betyr at vi begynner å se aldringstegn i form av fine linjer, rynker og tørrere hud.

I denne alderen bør vi begynne å vurdere å ta vare på oss selv, derfor anbefales Profhilo® for personer fra rundt 30 år og oppover, som ønsker å målrette mot aldrende hud.

Profhilo® er også et utmerket valg for deg hvis du ikke ønsker å tilføre volum til spesifikke områder (hvis dette er tilfelle, er det mer sannsynlig at dermal fillers vil være den rette behandlingen for deg), da det i stedet gir volum og hydrering over huden, noe som gir et generelt forynget utseende.

Profhilo er mest brukt til ansiktsområder, men kan også effektivt brukes til å forynge nakke, dekolletage, armer, knær og hender.

Profhilo fukter huden
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Profhilo® Body

En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan bli spesielt påvirket under graviditet, etter vekttap og dette påvirker det visuelle uttrykket. Profhilo® Body er en fullstendig protokoll som kombinerer behandling med injeksjoner, som utføres i klinikken, med kosmetisk behandling som utføres etter den estetiske behandlingen og deretter hjemme av pasienter som vedlikeholdsbehandling. En innledende syklus med to behandlingssøkter med et 30-dagers intervall anbefales, og, om nødvendig, etterfulgt av oppfølginger.
Behandlingstid
timeglass ikon
Nedetid
behandlings resultat ikon
Resultat
kalender ikon
Varighet
vekt ikon
ubehag
lege ikon
Utføres av

Spørsmål og svar

Føler du at du begynner å se tidlige tegn på aldring som fine linjer, rynker og mat hud? Profhilo er en flott løsning for pasienter som ønsker å hydrere huden for et forynget utseende og stimulere kollagen og elastin.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes 5 små doser filler i 5 ulike områder på hver side av ansiktet , totalt 10 punkter. Punktene hvor Profhilo injiseres er nøye plassert der det trengs.

Ansiktet renses og en prep-løsning påføres. PRX-T33 gnis inn i huden med et fast trykk oppover, 2-4 lag påføres til vi ser at huden strammer seg. PRX vaskes av med vann og en rik fuktighetskrem påføres. Du vil fortsette å bruke denne kremen hjemme (inkludert i 3-pakningsbehandlingen). TCA omgår epitelet, noe som betyr ingen smerte og ingen peeling.

Vekstfaktorer vil bli stimulert som utløser helingsprosessen, og dermed minimere linjer, strammer opp huden og redusere arr. Det samlede resultatet er en synlig oppstramming av ansiktet og glødende, frisk hud. Ettersom dermis har blitt stimulert, vil forbedringene fortsette etter prosedyren.

Profhilo® Ansikt Behandling av volum og utglatting av linjer i ulike deler av ansiktet vil gi stor tilfredshet, da dette kan hos mange være svært iøynefallende når det gjelder tegn på aldring, og kan få en person til å se mye eldre ut enn han eller hun virkelig er. Profhilo® Body virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fiberne og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

Behandlingen tar vanligvis 10 minutter.

Optimale resultater fra behandlingen vil være synlige fire uker etter kuren med Profhilo, som innebærer 3 injiserbare behandlinger med fire ukers mellomrom. Kunder kan forvente å se en intens hydrering med glødende hud og fine linjer minimert. Du vil merke jevnere, strammere hud. Selv for de klientene med veldig rynkete hud, er en forbedring i teksturen ubestridelig. Det samme gjelder for behandling av ulike områder på kroppen.

Resultatene varer 6 til 9 måneder

Nedetiden etter en Profhilo-behandling er minimal, og du bør kunne gå tilbake til dine vanlige daglige aktiviteter umiddelbart etter inngrepet. Blåmerker og hevelser på injeksjonsstedet er mulig, men uvanlig. Vi anbefaler imidlertid at du unngår sport den første dagen etter behandlingen og unngår dampbad eller badstuer i noen dager etter behandlingen. Solbeskyttelse er viktig 1 uke etter behandling

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller. Gravide og ammende. Mennesker med epilepsi eller porfyria. De som har autoimmune sykdommer.

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring a href="tel:923201020413" target="_blank">923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10