Korpeveien Legeklinikk i Drammen - Logo

DIGITAL PRISLISTE 2024

Volumtap rundt munn og hakeparti

- korpeveien legeklinikk

FÅ TILBAKE VOLUM OMKRING MUNNEN OG HAKEPARTIET

Fillerbehandling kan være en effektiv metode for å gjenopprette volum rundt munnen og hakepartiet. Med naturlig aldring vil ansiktet miste fett og elastisitet, noe som kan resultere i tap av volum og utseendet av dype linjer og rynker rundt munnen og haken.

Fillere er en type geléaktig substans som injiseres i huden for å fylle ut og gjenopprette volum. De vanligste typene fillere som brukes til å behandle området rundt munnen og haken er hyaluronsyrebaserte fillere. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i kroppen som bidrar til å opprettholde fuktighet og volum i huden.

1. Nasolabiale folder: Disse er linjer som går fra nesen til munnviken. Fillere kan brukes til å fylle ut disse linjene og gjøre de mindre tydelige.

2. Området langs munnvikene: Dette er vertikale linjer som går nedover fra munnviken til haken. Fillere kan brukes til å løfte og fylle ut dette området, slik at det gis et visuelt inntrykk av at ansiktet får et lite «løft». 

3. Leppestiftlinjer: Med alderen kan leppene miste volum og det kan dannes mindre eller større linjer over munnen. Leppekanten kan også bli mindre tydelig. Fillere kan brukes til å gjenopprette volumet og glatte ut linjer og rynker.

4. Kjevekontur: Tap av volum langs kjeven kan føre til en visuell forsterkning av at ansiktet trekkes nedover. Fillere kan brukes til å skape mer volum i dette området slik at overgangen mellom munnvikene og hakepartiet/nedre del av fremre kinn blir forsterket.  

Opplev våre eksklusive Signaturpakker- en kombinasjon av injeksjonsbehandlinger for å gi deg det ultimate resultatet!

Skinbooster og signaturpakker med restylane, fillers hake, fillers kjeve, fillers lepper og mer
klokken
Behandlingstid
20 min
Timeglass form
Nedetid
Lite
En kvinne har fått behandling og føler seg fresh
Resultat
Umiddelbart
kalender ikon
Varighet
8-12 mnd
vekt ikon
ubehag
Minimalt
Kvinnelig lege
Utføres av
Lege
Dra Monica Braaten google anmeldelser

SPØRSMÅL OG SVAR

Er jeg en egnet kandidat?

Det er vanlig å oppleve volumtap med tiden, og alle vil få større eller mindre grad av volumtap rundt munn og hakeparti. Disse linjene kan behandles, hvor man tilfører volum i dette området.

Vår lege, Dr. Braaten, ved Korpeveien Legeklinikk er spesialist i estetisk behandling og kan tilbakeføre volum omkring munn og hakepartiet på en slik måte at du ikke ser «behandlet ut». Målet er ikke å endre din ansiktsanatomi, men tilbakeføre volum som er tapt fra 25-30 års alder.

Hvordan foregår behandlingen?

Hvordan få mer volum i ansiktet? Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser filler i området hvor du har mistet volum. Punktene hvor filleren injiseres er nøye plassert der det trengs. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Legen bruker deretter en spesiell injeksjonsteknikk med nål og kanyle, slik at sluttresultatet gjør at man ikke ser “behandlet ut”.

Hvilken effekt har behandlingen?

Det er vanlig å oppleve volumtap med tiden, og alle vil få større eller mindre grad av volumtap rundt munn og hakeparti. Disse linjene kan behandles, hvor man tilfører volum i dette området.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar vanligvis 20 minutter.

Hvor lenge varer resultatet?

Resultat vil vare i ca. 8-12 måneder, men individuelle resultater vil forekomme.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Risiko og komplikasjoner
Mulige bivirkninger inkluderer: forbigående hodepine, hevelse, blåmerker, smerte under injeksjon, kløe, nummenhet, asymmetri (ujevnhet). I et mindre antall individer virker ikke filleren så lenge som vanlig .

De fleste bivirkningene er milde eller moderate og holder vanligvis mindre enn 7-14 dager. Persistens av disse symptomene i opptil tre uker er vanligvis ingenting å bekymre seg for.

De vanligste bivirkningene inkluderer midlertidige reaksjoner på injeksjonsstedet, for eksempel rødhet, smerte / ømhet, fasthet, hevelse , klumper / kul, blåmerker, kløe og misfarging.

Andre sjeldne risikoer inkluderer, men er ikke begrenset til:
Langvarig misfarging av huden. Langvarig eller alvorlig hevelse. Reaktivering av herpes virus. Infeksjon. Arrdannelse. Sårdannelse. Granulomer eller faste knuter. Godartet svulstdannelse (keratoacanthomer). Allergisk eller anafylaktisk reaksjon. Blindhet.

Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler og å diskutere alle mulige bivirkninger og risikoer før du bestemmer deg for å gjennomgå en fillerbehandling.

Ved konsultasjonen får du gjennomgående og grundig informasjon skriftlig om vanlige og sjeldne bivirkninger før du igangsetter behandling.

Hvem utfører behandlingen?

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Hvem skal ikke behandles?

 • Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
 • Gravide og ammende
 • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
 • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon
 •  

Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Mulige komplikasjoner

Vanlige:

1. Rødhet og hevelse på injeksjonsstedet

2. Blåmerker

3. Ubehag eller smerte på injeksjonsstedet

4. Kløe eller følsomhet på injeksjonsstedet

5. Ujevnheter eller knuter under huden

Sjeldne bivirkninger:

1. Infeksjon: Det er en liten risiko for infeksjon etter en fillerbehandling. Symptomer kan inkludere rødhet, hevelse, smerte eller feber. Hvis du opplever disse symptomene, bør du kontakte en lege umiddelbart.

2. Allergiske reaksjoner: Noen personer kan oppleve allergiske reaksjoner på fillerstoffene. Dette kan inkludere kløe, elveblest, hevelse eller pustevansker. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

3. Vaskulære komplikasjoner: I sjeldne tilfeller kan fillerinjeksjoner forstyrre blodtilførselen til området og føre til vaskulære komplikasjoner. Dette kan føre til blodpropp, nekrose (vevsskade) eller blødning. Blindhet. Hvis du opplever alvorlig smerte, misfarging eller unormal følelse etter en fillerbehandling, bør du oppsøke lege umiddelbart.

4: Andre sjeldne risikoer inkludert, men er ikke begrenset til:
Langvarig misfarging av huden. Langvarig eller alvorlig hevelse. Reaktivering av herpes virus. Arrdannelse. Sårdannelse. Granulomer eller faste knuter. Godartet svulstdannelse (keratoacanthomer). Blindhet.

Det er viktig å merke seg at sjeldne bivirkninger forekommer svært sjelden, og de fleste fillerbehandlinger utføres uten alvorlige komplikasjoner.

Kopreveien legeklinikk i drammen

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

Hvorfor velge Dr. Braaten og Korpeveien Legeklinikk?

 • Dr. Monica Braaten har mer enn 10 års erfaring som lege og utfører over 2000 ulike estetiske behandlinger årlig
 • Ekspert på å oppnå et naturlig resultat hvor du ikke ser «behandlet» ut.
 • Forstår dine ønsker, og gir veiledning om passende behandlinger.
 • Bruker kun toppmoderne teknikker og kvalitetsprodukter for beste resultater

           Utdanning og kompetanse:

 • 6 årig legeutdanning ved Universitet i Oslo 2012 
 • Mer enn 10 års erfaring som lege 
 • Laser spesialist med internasjonal godkjenning og spesialisering LEVEL 4 fra Vestfold Hudakademi
 • Ekspertkompetanse innen estetisk medisin fra Amabilis Academy, Teosyal og Restylane
 • Sertifisert og godkjent offshorelege
Dr. Monica Braaten

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional 

Google anmeldelser
Dr. Monica Braaten
Dr. Monica Braaten

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional

Google anmeldelser
Kopreveien legeklinikk i drammen

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

varkampanje 1000 gavekord