Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Volum og forming av kinnben

GI ANSIKTET DITT ET LØFT

Forming av kinnben er en utmerket måte å bidra til å forbedre aldringstegn mens du samtidig legger til definisjon og balanse i ansiktstrekkene dine.

Etter hvert som eldes vil du miste fett og kollagen i kinnregionen, og dette kan gi et sigende, uthult eller «dratt» ansiktsuttrykk.

Med bruk av dermale fillere som VOLUMA, TEOSYAL, RESTYLANE LIFT, RADIESSE, JUVEDERM og BELOTERO har det blitt mulig å forsterke, forme og konturere kinnene ikke-kirurgisk.

Behandlingen er praktisk talt smertefri, sikker og rimelig sammenlignet med kirurgi og er et utmerket alternativ for de som ønsker å forbedre symmetrien, formen og projeksjonen av kinnene.
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
30 min
timeglass ikon
Nedetid
Lite
behandlings resultat ikon
Resultat
Umiddelbart
kalender ikon
Varighet
6-9 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Menn og kvinner i alle aldre kan ha fordel av kinnforstørrelse. Prosedyren kan utføres for å oppnå en rekke estetiske mål, inkludert:

Innsunkne/Flate kinn Filler kan forme flate/innsunkne kinn. Høye, fulle kinn kan tilføre balanse og definisjon i ansiktet ditt og hjelper deg med å opprettholde ungdommelige ansiktskonturer. Behandling med filler gir også fuktighet til slapp og rynkete hud. Behandlingen passer godt for eldre kvinner og menn, og de som har gått mye ned i vekt.

Fremheve ansiktstrekk eller korrigere asymmetri Filler kan brukes til å forme/forbedre formen på kinnene. For eksempel så kan man bygge kinnben ved å øke volum over kinnbena. Filler kan også brukes til å jevne ut asymmetriske kinn.

Gjenopprette tapt volum og forbedre ansiktskonturene Filler kan forynge aldrende kinn ved å gjenskape kinnenes naturlige volum. Når tapt volum erstattes med filler får overliggende hud tilbake sin strukturelle støtte.

Økt fyldighet i et tynt ansikt Filler kan brukes til å stramme opp aldrende og slappe kinn. Dette oppnås ved å erstatte tapt volum med filler. Rynker reduseres og kinnene for en strammere og mer spenstig overlate.

I tillegg bør ideelle kinnforsterkningskandidater være i god generell helse og ha realistiske forventninger til resultatet av prosedyren deres.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser filler inn i det området som skal behandles. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Den filleren vi bruker inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain- noe som gjør injeksjonene nærmest smertefrie.

Høye, fulle kinn kan tilføre balanse og definisjon i ansiktet ditt og hjelper deg med å opprettholde ungdommelige ansiktskonturer.

Behandlingen tar vanligvis 20-30 minutter.

Varigheten av resultatene avhenger av det valgte produktet. Individuelle resultater kan variere.

Har behandlingen noen bivirkninger? Det er lite bivirkninger ved filler-behandlinger da disse er skånsomme injeksjoner. De fleste får en liten hevelse og noen kan få blåmerke. Bivirkninger som er mer alvorlig enn dette forekommer sjelden. Men det er en viss risiko for å få en eller flere av følgende bivirkningene: smerte/ømhet ved injeksjonsstedet, hevelse, blåmerke, allergi, klumpdannelse og infeksjon.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner Gravide og ammende Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10