Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Svettebehandling

STOPP OVERDREVEN SVETTE I UNDERARMENE ELLER HÅNDFLATENE

Svette kan være pinlig. Det skjer med oss alle, og det kan være vanskelig å kontrollere. For noen mennesker er det virkelig ødeleggende. Har du noen gang følt at svette kontrollerer livet ditt? Påvirker det jobben din eller daglige aktiviteter?

Vi lover at du ikke er alene. Mellom én og tre prosent av mennesker sliter med en tilstand som kalles hyperhidrose. Heldigvis finnes det en behandling som kan hjelpe deg.
Hvordan bli kvitt svette? Svettebehandling
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Svettebehandling med medisinsk injeksjon er en av de enkleste og mest effektive løsningene for å stoppe svette i underarmen eller i håndflaten. Det fungerer ved midlertidig å blokkere signaler mellom nervene og svettekjertlene. En enkel behandling kan holde armhulene eller hendene tørre og svettefrie i opptil 4-7 måneder.
Bestill en konsultasjon for å finne ut hvordan en enkelt svettebehandling kan øke livskvaliteten og selvfølelsen din. Den er livsendrende for mange av våre pasienter – og den vil være det for deg også!
Behandlingstid
20 min
timeglass ikon
Nedetid
Ingen
behandlings resultat ikon
Resultat
4-14 dager
kalender ikon
Varighet
3 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite/moderat
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Behandlingen passer godt for både menn og kvinner. Passer for deg som har overdreven svette og hvor dette hemmer deg i sosiale situasjoner eller generelt i hverdagen.

Behandlingen gir minimalt med ubehag og settes ved hjelp av en svært tynn nål inn i det området som skal behandles. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Behandling med medisinsk injeksjon er en av de enkleste og mest effektive løsningene for å stoppe svette i underarmen. Det fungerer ved midlertidig å blokkere signaler mellom nervene og svettekjertlene. En enkel behandling kan holde armhulene tørre og svettefrie i opptil 4-7 måneder.

Behandlingen tar vanligvis 20-30 minutter.

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen regelmessig i en periode. Resultater fra vitenskapelige studier med medisinsk injeksjon brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller. Gravide og ammende. Mennesker med epilepsi eller porfyria. De som har autoimmune sykdommer.

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10