Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Skinbooster

Restylane® SKINBOOSTERS™

For strålende, hydrert hud, be om Restylane® SKINBOOSTERS™ Når vi har det bra med huden vår, har vi det bra med oss ​​selv, men over tid kan huden vår miste sin naturlige glød.¹ Nå er det mulig å booste huden din innenfra. Restylane® SKINBOOSTERS™ tilfører et tynt lag med mikrodråper hyaluronsyre under hudoverflaten, hvor den trekker vann og gir langvarig dyp hydrering. Du vil få et oppfrisket og strålende utseende som varer.

Restylane Skinboosters
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
45 min
timeglass ikon
Nedetid
1-2 dager
behandlings resultat ikon
Resultat
Etter 1-2 uker
kalender ikon
Varighet
6-12 mnd
vekt ikon
ubehag
Moderat
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Føler du at du begynner å se tidlige tegn på aldring som fine linjer, rynker og mat hud?

Hyaluronsyre er en naturlig komponent i huden din som holder den hydrert og myk. Med alderen, eller på grunn av et tøft miljø, kan hyaluronsyreinnholdet i huden din reduseres, og huden din kan miste noe av sin elastisitet og fuktighet.

Restylane® SKINBOOSTERS™ gjenoppretter hudens naturlige sammensetning. Det øker hudens elastisitet og du vil merke en reduksjon av hudens grove tekstur. Huden din blir jevn og hydrert for et oppfrisket og sunt utseende.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser skinbooster ulike områder på hver side av ansiktet . Punktene hvor Skinbooster injiseres er nøye plassert der det trengs. Det legges på en bedøvelseskrem før behandlingen.

Restylane® SKINBOOSTERS™ gir fuktighet og mykhet til områder som føles tørre, som har mistet elastisitet, eller hvor fine linjer og rynker har begynt å vises.

Behandlingsområder: Restylane® SKINBOOSTERS™ kan brukes på huden i ansikt, hals, dekolletage og hender.

Kliniske studier viser den varige effekten av Restylane® SKINBOOSTERS™. Leger rapporterte at Restylane® SKINBOOSTERS™ ga sine pasienter jevnere og mer strålende hud.4

Behandling av volum og utglatting av linjer i ulike deler av ansiktet vil gi stor tilfredshet, da dette kan hos mange være svært iøynefallende når det gjelder tegn på aldring, og kan få en person til å se mye eldre ut enn han eller hun virkelig er.

Profhilo® Body virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fiberne og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

Behandlingen tar vanligvis 20 minutter.

Optimale resultater fra behandlingen vil være synlige 2 uker etter kuren med Skinbooster, som innebærer 3 injiserbare behandlinger med to ukers mellomrom. Kunder kan forvente å se en intens hydrering med glødende hud og fine linjer minimert. Du vil merke jevnere, strammere hud. Selv for de klientene med veldig rynkete hud, er en forbedring i teksturen ubestridelig.

Resultatene varer 6 til 9 måneder

Nedetiden etter en Skinbooster-behandling er minimal, og du bør kunne gå tilbake til dine vanlige daglige aktiviteter umiddelbart etter inngrepet. Blåmerker og hevelser på injeksjonsstedet er mulig, men uvanlig. Vi anbefaler imidlertid at du unngår sport den første dagen etter behandlingen og unngår dampbad eller badstuer i noen dager etter behandlingen. Solbeskyttelse er viktig 1 uke etter behandling

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller. Gravide og ammende. Mennesker med epilepsi eller porfyria. De som har autoimmune sykdommer.

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst.

Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring a href="tel:923201020413" target="_blank">923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10