Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Signaturpakker

Skru tiden 5-10 år tilbake i løpet av en times tid med våre populære Signaturpakker!

Velg en av våre Signatur-behandlingspakker for å få en hel eller delvis oppfriskning av ansiktet, og spar kostnader på å velge flere behandlinger samtidig. Her brukes ingen kniver, ingen sting, ingen arrdannelse, ingen kutting og det er ingen nedetid.

Det viktigste kjennetegnet ved utsøkt behandling av ansiktet med Signaturpakker er at Dr. Braaten kan regenerere, forynge og gjenvinne din ungdommelige og lekre glød uten at du ser «behandlet ut». Etter behandlingen skal utseendet ditt gjenspeile hvordan du føler deg på innsiden og gi økt livskvalitet.
Signaturpakker
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Kombinasjonsbehandlinger med anti-rynkemiddel og dermal filler er prosedyrer hvor man behandler ulike områder av ansiktet for å oppnå et ønsket utseende.

Disse Signtaurpakkene tar sikte på å omforme og redefinere ansiktskonturene for bedre symmetri og proporsjoner som er tapt med tiden. Under behandlingen bruker vi dermal filler, forsiktig plassert på forskjellige punkter i ansiktet for å gi en illusjon av et fyldigere, mer konturert og et perfekt harmonisk og balansert ansikt.

Huden din vil også bli forynget og sunnere i prosessen ettersom hyaluronsyren og nyprodusert kollagen begynner å tre i kraft.

Hver behandling er tilpasset hver enkelt for umiddelbare og enestående resultater.

Signaturpakkene er personlig skreddersydd for dine spesifikke bekymringer. Effektene av behandlingen kan inkludere et subtilt løft av ansiktstrekk, påfyll og løft av volum i kinnene, løfting og åpning av øynene/blikket, løfte og omforme leppene, korrigere ansiktssymmetri, korrigere kjevene og definere kjevelinjen samt hake.

Alle som blir behandlet ved klinikken vil få et helt naturlig sluttresultat uten å se «behandlet» ut. Disse signaturpakkene som presenteres er de mest populære kombinasjonsbehandlingene vi tilbyr i vår klinikk.

Behandlingstid
60 min
timeglass ikon
Nedetid
Lite/moderat
behandlings resultat ikon
Resultat
Umiddelbart
kalender ikon
Varighet
7-12 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Hvis du har mistet fylde eller har moderate til dype rynker i ulike områder av ansiktet så vil du kunne oppleve stor forbedring ved å behandle disse områdene.

Medisinsk injeksjon for rynker er gullstandarden over hele verden. I erfarne hender kan det imidlertid være så mye mer! Vår lege ved Korpeveien Privatklinikk er ekspert i bruke presisjonsapplikasjon av anti-rynkemiddel for å forme, glatte, forme og forynge ansiktet ditt.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser filler i ulike områder av ansiktet hvor du har mistet volum. Punktene hvor filleren injiseres er nøye plassert der det trengs. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Legen bruker deretter en spesiell injeksjonsteknikk med nål og kanyle for å oppnå det mest naturlige resultatet. Medisinsk injeksjon blir injisert i øvre del av ansiktet for å glatte ut linjer og dype rynker.

Behandling av volum og utglatting av linjer i ulike deler av ansiktet vil gi stor tilfredshet, da dette kan hos mange være svært iøynefallende når det gjelder tegn på aldring, og kan få en person til å se mye eldre ut enn han eller hun virkelig er.

Behandlingen tar vanligvis 40-60 minutter.

Resultat vil vare i ca. 8-12 måneder, men individuelle resultater vil forekomme.

Det er lite bivirkninger ved filler behandlinger da disse er skånsomme injeksjoner. De fleste får en liten hevelse og noen kan få blåmerke. Bivirkninger som er mer alvorlig enn dette forekommer sjelden. Men det er en viss risiko for å få en eller flere av følgende bivirkningene: smerte/ømhet ved injeksjonsstedet, hevelse, blåmerke, allergi, klumpdannelse og infeksjon.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller. Gravide og ammende. Mennesker med epilepsi eller porfyria. De som har autoimmune sykdommer.

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10