Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Sculptra Buttlift

Ønsker du en rundere, jevnere eller fyldigere rumpe?

Hos Korpeveien Legeklinikk elsker våre pasienter Sculptra Buttlift fordi det tilbyr et minimalt invasivt alternativ til kirurgi, men gir svært merkbare resultater. Behandlingen gir volum til rumpa, hoftene kan få en rundere form samtidig som det bidrar til å stramme hud for et generelt jevnere utseende.

I motsetning til implantatkirurgi eller Brazilian Butt Lift, som krever transplantasjon av kroppsfett for å oppnå resultater, er Sculptra® et innovativt hudfyllstoff.

Hos Korpeveien Legeklinikk vil Dr. Braaten planlegge hver behandling strategisk slik at den er skreddersydd til hver pasients kropp og estetiske mål, og injiserer deretter Sculptra® nøyaktig der det trengs. Fyllstoffet tilfører volum og stimulerer også naturlig produksjon av nytt kollagen.

Rumpeløft - Sculptra Butt Lift
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

«Noen ganger, uansett hvor mange knebøy jeg tar, er jeg fortsatt ikke fornøyd med det du ser i speilet» – Anne 29 år

Pasientene våre elsker Sculptra® fordi det øker deres selvbilde så vel som rumpa. Mange opplever at det å ha en fastere, mer avrundet rumpe hjelper klærne deres å passe bedre også.

Hvorfor velge Korpeveien Legeklinikk for Sculptra Butt Lift?
Vår Sculptra Butt-prosedyre utføres i 30 minutters økter og krever liten eller ingen nedetid med resultater som kan vare opptil fem år. Sculptra Buttlift er den perfekte behandlingen for deg som ønsker:

  • Forbedre/endre fasongen på hofteregionen slik som «hip dip»
  • Gjenopprette tapt volum som er mistet
  • Utjevne ulike fordypninger
  • Forstørre og løfte baken

Enten du ønsker å forbedre fasongen på hoftene eller rumpa, gjenopprette tapt volum eller jevne ut groper, er Sculptra Buttlift et flott ikke-kirurgisk alternativ for de fleste pasienter.

Hva er Sculptra?
Også kjent som Poly-L-melkesyre, Sculptra er et trygt, biokompatibelt syntetisk sukker som består av mange individuelle melkesyreenheter, det kommer i pulverform og blandes med sterilt vann for å injiseres direkte inn i området som ønskes behabdlet. Melkesyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen din. Sculptra har vært FDA-godkjent for kosmetisk bruk siden 1999, og Sculptra-behandlinger av ansikter og rumper har blitt utført på over 200 000 pasienter i mer enn 30 land.

Hvordan fungerer Sculptra på din rumpe?
I motsetning til tradisjonelle fillers, når de injiseres dypt inn i hudens dermis, stimulerer Sculptra kroppens eget kollagen. Ved å øke kollagen i spesifikke områder, lar denne prosessen oss forme kroppen og korrigere bulker, rynker og folder for å forbedre dine naturlige egenskaper. Uten kostnadene, risikoen og nedetiden til et brasiliansk rumpeløft, kan du se sammenlignbare resultater. Ved å plassere Sculptra strategisk inn i hoftene og/eller baken, kan vi skape en mer ønskelig kroppsform.

Hva er fordeler med Sculptra?


Fordeler:
  • Et ønske om å øke volumet, størrelsen eller fasongen på rumpa uten å gjennomgå en større prosedyre eller operasjon
  • Et ønske om å øke volumet, størrelsen og formen på baken, men uten nok fett til å gjennomgå en fettransplantasjon (brasiliansk rumpeløft)
  • Sculptra varer to til tre år – mye lenger enn mange hyaluronsyrebaserte fillere, som vanligvis varer i 6 til 18 måneder (avhengig av stoffskiftet ditt og typen filler som brukes).
  • Den stimulerer kollagenproduksjonen for å forbedre resultatene dine over tid, med de beste resultatene synlige fire til seks måneder etter behandling. Fordi resultatene forbedres så gradvis, vil det ikke være åpenbart for noen andre at du har fått gjort noe.
  • Denne ikke-kirurgiske prosedyren har minimal nedetid.

Når ser du resultatene?
De gradvise effektene av Sculptra vil bygge seg opp i løpet av de neste månedene, og gi en naturlig og ofte uoppdaget forbedring av utseendet ditt. De fleste pasienter krever 1-3 behandlinger og områdene varierer fra pasient til pasient, konsultasjonsprosessen vil sikre at vi ivaretar dine individuelle behov.

Behandlingstid
60 minutter
timeglass ikon
Nedetid
1 dag
behandlings resultat ikon
Resultat
Etter 2 mnd
kalender ikon
Varighet
2-5 år
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Under konsultasjonen din med Dr. Braaten vil du diskutere dine mål og ønskede sluttresultater, samt den optimale måten å oppnå disse resultatene på. Dr. Braaten vil undersøke kroppsformen din og diskutere dine forventninger. Hun vil best kunne bestemme mengden Sculptra-produkt som vil være nødvendig og antall behandlinger for best resultat. Minimum 2 til 3 økter anbefales, men du kan trenge mer etter 3 økter hvis du ikke er fornøyd med resultatene på det tidspunktet.
Hver person er forskjellig, og vi kan ikke garantere resultatet eller tiden det vil ta å oppnå ønsket resultat.
Under konsultasjonen din bør du være forberedt på å diskutere din medisinske historie, inkludert eventuelle medisiner du tar. Alle våre konsultasjoner er fullstendig konfidensielle for å sikre at pasienten er fullstendig informert.

Under en Sculptra rumpeløftprosedyre vil Dr. Braaten merke pasienten, enten stående eller liggende. Pasienten vil da vanligvis ligge flatt på magen. Dr. Braaten vil deretter bruke et lokalt bedøvelsesmiddel eller bedøvende middel for å minimere ubehag. Når bedøvelsen trer i kraft, vil Dr. Braaten begynne å injisere Sculptra i de identifiserte målområdene. Det tar flere injeksjoner for å få Sculptra tilstrekkelig fordelt i setebehandlingsområdet(e).

For å få best mulig resultat krever en Sculptra rumpeløft vanligvis mange hetteglass med produkt og kan trenge flere økter. Disse øktene er vanligvis fordelt på omtrent tre til tolv ukers mellomrom, avhengig av tidsplanen og pasientens preferanser. Imidlertid varer hver økt vanligvis omtrent seksti minutter, slik at pasienter enkelt kan passe inn behandlinger rundt deres travle timeplan.

Det er ingen restitusjonstid etter Sculptra Butt Lift. Det kan være noen blåmerker etter prosedyren, som bør forsvinne innen to til tre uker. Hver pasient mottar en individualisert restitusjonsplan fra Dr. Braaten som er utformet for å minimere ubehag og maksimere resultatene dine.

Når behandlingsplanen er fullført, står pasientene fritt til å oppleve deres fantastiske Sculptra-rumpeløft-resultater. De fleste pasienter vil se en subtil, men betydelig løfting av baken etter deres første eller andre injeksjonsøkt, noe som får baksiden til å virke mer ungdommelig, konturert og proporsjonal med resten av kroppen. Våre pasienter med rumpeløft er begeistret over resultatene, og forteller oss at de opplever et løft i selvtillit, samt økning i livskvalitet.

Kostnaden for en Sculptra rumpeløft avhenger av flere faktorer. Antall injeksjoner kan spille en rolle i å bestemme prisen, sammen med antall injeksjonsøkter som kreves.

Den kanskje mest slående forskjellen mellom Sculptra rumpeløft og brasiliansk rumpeløft er at Sculptra er en ikke-kirurgisk prosedyre og det er ingen nedetid involvert. Sculptra rumpeløft krever bare enkle og smertefrie injeksjoner under huden i løpet av en rask 30-minutters behandling. Det er et flott alternativ til den brasilianske rumpeløftprosedyren for slankere pasienter som ikke har nok ekstra fett til å overføre. Sculptra virker over tid, og tykner gradvis huden opptil fire ganger, og tilfører derved en synlig volumøkende effekt til seteområdet.

Siden tidlig på 2010-tallet har det kanskje ikke vært noen prosedyre som har vokst med den fenomenale hastigheten til det brasilianske rumpeløftet, hovedsakelig på grunn av Kim Kardashian, Beyoncé og JLo. Det faktum at Sculptra rumpeløft etterligner det brasilianske rumpeløftet for slankere pasienter burde kanskje ikke være overraskende.

I kjernen er den brasilianske rumpeløfteren og Sculptra rumpeløfteren designet for å gjøre to forskjellige ting. En brasiliansk rumpeløft kan generere forbedrede effekter, mens en Sculptra rumpeløft kan skape en subtil, men viktig effekt. Som sådan bruker de to prosedyrene forskjellige tilnærminger, og Sculptra brukes hvis noen har utilstrekkelig fett å overføre, men likevel ønsker å legge til volum til rumpeområdet.

Under et brasiliansk rumpeløft er det første trinnet fettsuging. Fett fjernes fra et målområde med overflødig fett. Det fjernede fettet sprøytes deretter inn i baken. Resultatene er langvarige og ofte ganske dristige.

En Sculptra rumpeløft krever ikke fettsuging, fordi det injiserte materialet er den dermale kollagenstimulatoren i stedet for et fetttransplantat. Fordelen her er at det ikke er behov for selv minimalt invasiv kirurgi, og derfor er det ikke nødvendig med bedøvelse. (Pasienter får noen ganger et lokalt bedøvende middel for å bekjempe ubehag.)

Resultatene har en tendens til å være gradvise og subtile, uten behov for restitusjon. Sculptra krever flere behandlinger, vanligvis med en måneds mellomrom, og resultatene forbedres over tid. Resultatene vil vanligvis vare to til tre år. Dette gjør Sculptra rumpeløfter ideell for pasienter som ønsker naturlige resultater, ikke har tid til restitusjon, eller som ikke har fettområder som er store nok til å utføre fettsuging.

Kontakt oss i dag for å komme i gang med din transformasjon!

Individuelle resultater varierer.

Vanligvis anbefales 3 behandlingsøkter for optimalt resultat.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10