Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Rynkebehandling med injeksjon

TRYGT, EFFEKTIVT OG GIR FANTASTISKE RESULTATER

Injeksjonsbehandling med anti-rynkemiddel er den mest populære estetiske behandlingen over hele verden – og det med god grunn. Det er trygt, raskt, minimalt invasivt og gir fantastiske resultater. Én 15 minutters økt kan ta år av ansiktet ditt. Du vil fremdeles se ut som deg selv, men bare bedre.

Behandling med medisinsk injeksjon fungerer ved å slappe av musklene som har en tendens til å fure eller stramme seg når du gjør visse ansiktsuttrykk. Disse uttrykkene lager rynker i huden din gjentatte ganger over tid. Etter hvert blir de til dype furer.

Små injeksjoner av anti-rynkemiddel kan midlertidig glatte bort uønskede linjer og rynker. Du vil fremdeles kunne gi ansiktsuttrykk, men behandlingen hjelper til med å minimere ekstreme bevegelser som aldrer huden din. Etter behandlingen vil ansiktet ditt se yngre, friskere og mer uthvilt ut.
Rynkebehandling med injeksjon i Drammen
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
15 min
timeglass ikon
Nedetid
Ingen
behandlings resultat ikon
Resultat
4-14 dager
kalender ikon
Varighet
3 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Medisinsk injeksjon for rynker er gullstandarden over hele verden. I erfarne hender kan det imidlertid være så mye mer! Vår lege ved Korpeveien Privatklinikk er ekspert i bruke presisjonsapplikasjon av anti-rynkemiddel for å forme, glatte, forme og forynge ansiktet ditt.

Pannelinjer Jevner ut pannelinjene og hjelper til med å forhindre at nye rynker dannes. Øyebrynsløft For et mer uthvilt, våkent og yngre utseende løfter medisinsk injeksjon med anti-rynkemiddel øyenbrynene og åpner øye-området. Øyelokkløft Anti-rynkemiddel injisert i musklene mellom øynene slapper av sinnarynken eller 11-tallet som dannes når du rynker brynene eller konsentrerer deg. Behandlingen av sinnarynken får deg til å se gladere og blidere ut. Sinnarynken Anti-rynkemiddel injisert i musklene mellom øynene slapper av sinnarynken eller 11-tallet som dannes når du rynker brynene eller konsentrerer deg. Behandlingen av sinnarynken får deg til å se gladere og blidere ut. Kråkeføtter Fjerner grove og fine linjer rundt det ytre hjørnet av øynene for et mer våkent, ungdommelig utseende. Gummy Smile Anti-rynkemiddel som injiseres i masseter-muskelen kan myke opp en firkantet kjeve, og skape en mer feminin silhuett i under ansiktet. Hjelper også om du har anspent kjeve eller sliter med tanngnissing. Hjerteformet/smalere ansikt Anti-rynkemiddel som injiseres i massetermuskelen kan myke opp en firkantet kjeve, og skape en mer feminin silhuett i under ansiktet. Hjelper også om du har anspent kjeve eller sliter med tanngnissing. Kjevekontur Medisinsk injeksjon kan stramme musklene langs kjeven for å skape en skarpere, mer raffinert kontur. Hyperhidrose Medisinsk injeksjon for svette blokkerer nerver som aktiverer svettekjertlene, og holder deg kjølig og tørr. Passer for deg som har overdreven svette eller klamme hender.

Behandlingen gir minimalt med ubehag og settes ved hjelp av en svært tynn nål inn i det området som skal behandles. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Små injeksjoner av botulinumtoksin kan midlertidig glatte bort uønskede linjer og rynker. Du vil fremdeles kunne gi ansiktsuttrykk, men behandlingen hjelper til med å minimere ekstreme bevegelser som aldrer huden din. Etter behandlingen vil ansiktet ditt se yngre, lykkeligere og mer uthvilt ut.

Behandlingen tar vanligvis 20-30 minutter.

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen regelmessig i en periode. Resultater fra vitenskapelige studier med toksin brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes. Individuelle resultater kan forekomme.

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Risikoen for infeksjon er svært liten. Fordi effekten er forbigående er også bivirkningene forbigående.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Personer som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner Gravide og ammende Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10