Vi har 25 års aldersgrense for estetisk behandling
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Rynkebehandling med filler

Rynkebehandling med filler. Botox drammen, botox pris og injeksjonsbehandling

Behandling av rynker og bruk av fillere for å jevne ut store og mindre linjer

Rynker er en naturlig del av aldringsprosessen, og mange ønsker rynkebehandling med filler for redusere deres synlighet. En metode for behandling av rynker er bruk av fillere. Disse fillene kan injiseres strategisk i ulike områder av ansiktet for å jevne ut både store og mindre linjer.

Rynkebehandling med filler kan effektivt behandle forskjellige typer rynker i ulike områder av ansiktet. Her er en beskrivelse med punkter om hvilke rynker kan behandle i de ulike områdene:

1. Panneområdet:

 • Horisontale linjer: evne ut horisontale linjer som dannes på pannen når vi løfter øyenbrynene eller uttrykker oss.
 • Vertikale linjer: redusere synligheten av vertikale linjer mellom øyenbrynene. 

2. Øyeområdet:

 • Smilelinjer: myke opp de fine linjene og rynkene som dannes rundt øynene når vi smiler eller ler. 
 • Tear trough/volumtap under øynene: behandle volumtap under øynene, kjent som tear trough.

3. Neseområdet:

 • Redusere synligheten av små linjer som dannes på siden av nesen når vi beveger ansiktsmusklene.

4. Munnområdet:

 • Nasolabiale folder: fyll ut de dype linjene som strekker seg fra nesen til munnvikene, kjent som nasolabiale folder.
 • Linjer omkring munnviker og hake: behandle de vertikale linjene som går fra munnvikene og nedover til haken. 
 • Vertikale linjer overleppe: redusere synligheten av vertikale linjer rundt leppene, spesielt gjelder dette overleppen. 

5. Kjeveområdet:

 • Kjevelinje: fillere kan legges langs kjevelinjen.
 

Det er viktig å merke seg at rynkebehandling med filler bør alltid utføres av en erfaren og kvalifisert behandler. 

Dr. Braaten vil vurdere dine spesifikke behov og anbefale den beste tilnærmingen for å oppnå ønskede resultater. Hun vil vurdere din unike ansiktsstruktur, diskutere ønsket resultat og utarbeide en personlig behandlingsplan. Prosedyren i seg selv er vanligvis rask og relativt smertefri, med minimal nedetid. Les mer om vår behandlingspolicy og potensielle komplikasjoner i eget punkt lengre ned. 

En av de viktigste fordelene med å bruke fillere for behandling av rynker er deres allsidighet. Det kan brukes i ulike områder av ansiktet for å målrette spesifikke typer rynker. For eksempel kan dype linjer og folder, som nasolabiale folder (linjene som går fra nesen til munnvikene) eller områder rundt munn og munnviker (linjene som strekker seg fra munnvikene nedover), behandles med fillere. Ved å injisere fillere i disse områdene, gjenopprettes volumet og linjene myknes, noe som resulterer i et umiddelbart resultat. 

I tillegg til å behandle dype linjer, kan fillere også brukes for å redusere finere linjer og rynker. Områder som pannen, smilerynker rundt øynene og vertikale linjer rundt og over leppene kan dra nytte av fillerinjeksjoner. Ved å forsiktig injisere fillere i disse områdene, jevnes linjene ut.

Typen filler som brukes for behandling av rynker kan variere avhengig av individets spesifikke behov og mål. Hyaluronsyre-fillere, som Restylane, brukes ofte på grunn av deres evne til å tiltrekke og beholde fuktighet, noe som gir en oppstrammende effekt. Disse fillerne er midlertidige og varer vanligvis i flere måneder til et år, avhengig av individet og området som behandles.

Oppsummert gir behandling av rynker med fillere en allsidig og umiddelbar løsning for de som ønsker å jevne ut både store og mindre linjer. Ved å injisere fillere strategisk i ulike områder av ansiktet kan redusere rynker og dype linjer. Linjer som har bygd seg opp over tid tar ofte lengre tid å redusere, og det kan være nødvendig med flere behandlinger over en lengre periode. Det er viktig å ha realistiske forventninger når det gjelder resultatene av rynkebehandling med filler. Ved å være tålmodig og følge anbefalingene fra en kvalifisert behandler, kan man oppnå gradvis reduksjon av linjene. Husk at hver persons respons på behandlingen kan variere, og det er derfor viktig å ha en individuell tilnærming og justere behandlingsplanen etter behov.

Spørsmål og svar

Det første trinnet er å planlegge en konsultasjon hos vår lege. Vi vil vurdere dine ønsker og hva som kan gjøres.

Menn og kvinner som ønsker mer volum kan være gode kandidater for denne behandlingen.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser filler langs rynker. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles og hva som skal gjøres.

Risiko og komplikasjoner:

Mulige bivirkninger inkluderer: forbigående hodepine, hevelse, blåmerker, smerte under injeksjon, kløe, nummenhet, asymmetri (ujevnhet). I et mindre antall individer virker ikke filleren så lenge som vanlig.

De fleste bivirkningene er milde eller moderate og holder vanligvis mindre enn 7-14 dager. Persistens av disse symptomene i opptil tre uker er vanligvis ingenting å bekymre seg for.

De vanligste bivirkningene inkluderer midlertidige reaksjoner på injeksjonsstedet, for eksempel rødhet, smerte / ømhet, fasthet, hevelse , klumper / kul, blåmerker, kløe og misfarging.

Andre sjeldne risikoer inkluderer, men er ikke begrenset til: Langvarig misfarging av huden. Langvarig eller alvorlig hevelse. Reaktivering av herpes virus. Infeksjon. Arrdannelse. Sårdannelse. Granulomer eller faste knuter. Godartet svulstdannelse (keratoacanthomer). Allergisk eller anafylaktisk reaksjon. Blindhet.

Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler og å diskutere alle mulige bivirkninger og risikoer før du bestemmer deg for å gjennomgå en fillerbehandling.

Ved konsultasjonen får du gjennomgående og grundig informasjon skriftlig om vanlige og sjeldne bivirkninger før du igangsetter behandling.

Hvem skal ikke behandles:

 • Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner.
 • Gravide og ammende.
 • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer.
 • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon.

Injeksjonsbehandling lar deg redusere rynker, slik at du kan få tilbake volum du har mistet med tiden.

Har du flere spørsmål? Kontakt oss her

Finn oss i drammen: Korpeveien 7A, 3050.

Rynkebehandling med filler. Botox drammen, botox pris og injeksjonsbehandling

Rynkebehandling med filler

Behandling av rynker og bruk av fillere for å jevne ut store og mindre linjer Rynker er en naturlig del av aldringsprosessen, og mange ønsker

Les mer »