Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

PRX-T33

Hva er PRX-T33?

PRX-T33 er neste generasjon biorevitaliserende behandling som ikke krever injeksjoner, den inneholder 33 % TCA, hydrogenperoksid og kojicsyre.

Denne formuleringen gir alle fordelene med en høy prosentandel av TCA-peeling, men uten de tilhørende bivirkningene – ubehag og peeling, best av alt er det ingen nedetid takket være tilsetningen av Hydrogen-forbindelsen.

Forskjellen mellom PRX-T33 og en TCA peeling er at PRX-T33 penetrerer til de dypere lagene av huden, og denne intense stimuleringen skaper umiddelbar fuktighet, fasthet og oppstramming av huden samtidig som det øverste laget av huden forblir intakt.

TCA et kjemisk middel som lenge har blitt brukt til å peeling og behandle skadet hud. H2O2 i lave konsentrasjoner vil fremme tilheling av sår, bidra til å omforme den ekstracellulære matrisen og regulere betennelse. Kojic acid er en effektiv hudblekende og depigmenterende middel. Det spiller en viktig rolle i å hemme den postinflammatoriske hyperpigmenteringen som kan oppstå hos mottakelige individer.

PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Hva er fordelene med PRX-T33 Peel?
 • Ingen nåler og derfor ingen fare for blåmerker eller hevelser
  • Ingen signifikant peeling av epidermis
  • Smertefri
  • Ditt sosiale liv påvirkes ikke
  • Ikke-fotosensibiliserende, så den kan også brukes om sommeren uten å risikere hyperpigmentering
 • Rask prosedyre uten nedetid
 • Gir umiddelbar oppstramming, fuktighet og oppstramming
  • Resultatene vil fortsette å utvikle seg etter behandlingen
Behandlingstid
40 min
timeglass ikon
Nedetid
Ingen
behandlings resultat ikon
Resultat
Umiddelbart og etter 1 uke
kalender ikon
Varighet
3-6 måneder
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

PRX-T33 er egnet for menn og kvinner som ønsker å stramme opp løs hud i ansiktet og på kroppen, for å lette pigmentering, for å forbedre utseendet og teksturen til aknearr og strekkmerker. PRX kan brukes trygt på alle aldre og hudtyper (forutsatt at overhuden er sunn og intakt) uten den vanlige risikoen for hyperpigmentering, kraftig peeling og ubehag.

Hvis du har mistet gløden eller har moderate til dype rynker i ulike områder av ansiktet så vil du kunne oppleve stor forbedring ved å behandle disse områdene.

PRX-T33 påføres etter protokoll med et bestemt trykk over hele ansiktet, spesielt rundt øyne, kinn og panne for optimal effekt.

Ansiktet renses og en prep-løsning påføres. PRX-T33 gnis inn i huden med et fast trykk oppover, 2-4 lag påføres til vi ser at huden strammer seg. PRX vaskes av med vann og en rik fuktighetskrem påføres. Du vil fortsette å bruke denne kremen hjemme (inkludert i 3-pakningsbehandlingen). TCA omgår epitelet, noe som betyr ingen smerte og ingen peeling.

Vekstfaktorer vil bli stimulert som utløser helingsprosessen, og dermed minimere linjer, strammer opp huden og redusere arr. Det samlede resultatet er en synlig oppstramming av ansiktet og glødende, frisk hud. Ettersom dermis har blitt stimulert, vil forbedringene fortsette etter prosedyren.

Behandling av fine linjer og utglatting av linjer i ulike deler av ansiktet vil gi stor tilfredshet, da dette kan hos mange være svært iøynefallende når det gjelder tegn på aldring, og kan få en person til å se mye eldre ut enn han eller hun virkelig er.

Behandlingen tar vanligvis 30 minutter.

Noen resultater av PRX-T33 er umiddelbare, for eksempel en oppstrammende, lysende effekt, disse vil forbedre seg ytterligere i løpet av de kommende ukene.

Vi anbefaler mellom 2-3 behandlinger eller inntil du ser maksimalt nivå av oppstramming, kan du deretter planlegge vedlikeholdsbehandlinger mellom 6-12 måneder avhengig av alder og hudproblemer.

Det er ingen nåler involvert, ingen smerte og ingen nedetid.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Gravide og ammende. Mennesker med epilepsi eller porfyria. De som har autoimmune sykdommer.

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10