Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

MED MARKEDS BESTE HÅRFJERNINGSTEKNOLOGI KAN VI BEHANDLE BÅDE GRÅTT OG LYST HÅR, OG ALLE HUDTYPER, HELE ÅRET RUNDT!

Vi tilbyr alle kunder gratis konsultasjon før eventuell behandling.

Innføring av SHR-lasere (Super Hair Removal Technology) – en revolusjonerende ny metode for permanent hårfjerning som er praktisk talt smerte og bivirkningsfri.
Permanent hårfjerning av uønsket hårvekst i Drammen
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Sammenlignet med andre laser- og IPL-metoder, gir SHR raskere, sikrere og smertefrie hårreduksjonsbehandlinger. De fleste vanlige IPL laser hårfjerningsteknologier bruker mye varme for å ødelegge hårsekkene og sikre permanent reduksjon.
Denne nye metoden varmer forsiktig opp hårsekkene og gir en varm prikkende følelse. Noen klienter sammenligner det med en varm massasje. In-Motion -teknologien blir brukt ved å flytte håndstykket over huden som skal behandles og dette bidrar til den generelle komforten kundene føler i løpet av hårreduseringsbehandlingen.
Den unike laserteknologien og teknikkene som brukes i SHR IPL gjør at alle hår og hudtyper egnet seg for denne behandlingen. SHR IPL er også en attraktiv hårfjerningsløsning for de som ikke vil gjemme seg bort fra solen, noe som betyr at hårreduksjonsbehandlinger kan bli tatt hele året rundt. Ved å bruke lav varme, reduserer SHR/ IPL mengden varme som absorberes av huden, slik at behandling kan gjøres på solbrun hud. SHR IPL Technology fungerer også på lyse og hvite hår.
Behandlingstid
30-60 min
timeglass ikon
Nedetid
Ingen
behandlings resultat ikon
Resultat
Minimum fem behandlinger
kalender ikon
Varighet
Langvarig
vekt ikon
ubehag
Lite/ingen
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

IPL Laser hårfjerning er den mest populære estetiske prosedyrene som utføres over hele verden. SHR IPL Laser behandlinger har gitt sikker og effektiv permanent hårreduksjon for millioner av mennesker over hele verden. Fordi SHR Lasers benytter IN-MOTION og lavvarmeinnstillinger, er vi i stand til å gi et sikkerhetsnivå i motsetning til andre laserproblemer.

Aktivt voksende hår som har blitt behandlet med SHR, bør ikke vokse tilbake. Når en hårfollikkel er skadet, kan den ikke produsere hår. Hårvekst forekommer i 4 stadier: Tidlig Anagen (tidlig hårvekst), Anagen (aktiv hårvekst), Catagen (regresjon) og Telogen (hviler, vokser ikke). Laser hårfjerning påvirker bare Anagentrinnet (aktivt voksende hår). Derfor fjernes ca. 15-20 prosent av håret ved hver behandling. man vil derfor trenge 5- 8/9 behandlinger, for å få ett hårfritt resultat. Det er heller ikke uvanlig at noen kunder har en touch-up to år etter innledende behandling på grunn av hormonelle endringer.

SHR IPL Laser behandlinger har ingen “nedetid” og krever ingen gjenopprettingstid. Du kan få behandling og gå tilbake til jobb og andre normale aktiviteter umiddelbart.

Hårfjerning- kjøp 5 behandlinger og spar 50 %! NB! Rabattprisen gjelder kun ved kjøp av 5 behandlinger samtidig

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10