Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Permanent hårfjerning med unik laserteknologi

Permanent hårfjerning av uønsket hårvekst i Drammen

Hårveksten vil med årene kunne endre seg av ulike årsaker og mange ønsker derfor å fjerne uønsket hårvekst. Det å få hår på «feil sted» eller i feil farge, kan være sjenerende for både kvinner som menn – og da er det godt å vite at det finnes behandling.

Vi fjerner uønsket hårvekst i ansikt, på overleppe, rygg, bikinilinje m.m. Permanent hårfjerning og gratis konsultasjon tilbys i Drammen.

Hvordan fjerne hår permanent – og hvilke behandlingsmetoder finnes?

Det finnes mange typer behandlingsmåter for å fjerne hår, blant andre napping av hår, hårfjerningskremer, barbering, laserbehandling m.m. Noen behandlingsmetoder er mer effektive enn andre, og både kvalitet og kompetanse varierer hos de som utfører slike behandlinger. Det er derfor viktig å velge riktig behandler.

Et spørsmål man også bør stille seg, er om man ønsker permanent hårfjerning eller midlertidig fjerning av hår for en periode. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine behov, ønsker og eventuelle spørsmål.

Hårfjerning med laser – En laserklinikk sentralt i Drammen kommune

Hårfjerning med laser er en metode som hjelper stadig flere med å fjerne hår i ansiktet, på overleppe, rygg, bikinilinje m.m. Metoden fungerer også for å bli kvitt lyse og hvite hår.

Laserteknologien har blitt veldig god med tiden, og vår klinikk har topp moderne utstyr som vil bidra til at du får det resultatet du ønsker.

Korpeveien Legeklinikk tilbyr permanent hårfjerning sentralt i Drammen kommune, med korte avstander fra både Oslo, Asker, Hokksund, Kongsberg, Sande, Svelvik, Holmestrand, Horten, Tønsberg m.fl. Våre kunder kommer fra mange omkringliggende byer og verdsetter tryggheten og den faglige kompetansen Dr. Braaten gir.

Korpeveien Legeklinikk v/Dr. Braaten hjelper deg med utredning og det å bli kvitt uønsket hår.

Gå til Bestill en gratis konsultasjon, slik at jeg kan hjelpe deg med å få det resultatet du ønsker.

Vi tilbyr behandling med en unik laserteknologi som gir permanent hårfjerning

SHR-lasere (Super Hair Removal Technology) er uten bivirkninger, praktisk talt smertefri – og hjelper deg med permanent hårfjerning. Sammenligner man denne behandlingsmetoden med andre laser- og IPL-metoder, så gir SHR raskere, sikrere og mer smertefri hårreduksjonsbehandling. Alle hår og hudtyper egner seg for denne behandlingen, og en slik hårreduksjonsbehandling kan tas hele året.

Hvordan fjerne lyse og hvite hår (dunhår)?

Dunhår som det ofte blir kalt, er kanskje ikke de mest synlige, men det kan virke sjenerende på «feil steder». Dersom lyse og hvite hår er utbredt over større områder eller er lokalisert et godt synlig sted, så kan også lyse hår være ønskelig å få fjernet.

Vår behandlingsmetode virker også på lyse og hvite hår. Dersom du ønsker å få fjernet lyse hår (dunhår) fra overleppen eller andre steder i ansiktet eller på kroppen, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Bestill en gratis konsultasjon

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10