Korpeveien Legeklinikk i Drammen - Logo

DIGITAL PRISLISTE 2024

KJØP 5 OG SPAR

50%

SALG

- korpeveien legeklinikk

Fjern uønsket hårvekst

Korpeveien Legeklinikk er stolte av å presentere den siste teknologien innen hårfjerning – MÖ SPECTRUM IPL, SHR & E-Light. Denne avanserte behandlingsmetoden er designet for å fjerne både grå og lyse hår og kan brukes på alle hudtyper. 

MÖ SPECTRUM, en revolusjonerende teknologi for IPL hårfjerning, skiller seg ut fra tradisjonelle laser- og IPL behandlinger ved at den skånsomt varmer opp huden og hårfolliklene slik at håret fjernes og hårfolliklene blir permanent ødelagt. Du vil kun føle varme og en lett kriblende følelse, og behandlingen er praktisk talt nærmest smertefri.

klokken
Behandlingstid
Timeglass form
Nedetid
En kvinne har fått behandling og føler seg fresh
Resultat
kalender ikon
Varighet
vekt ikon
ubehag
Kvinnelig lege
Utføres av
Dra Monica Braaten google anmeldelser

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan kan man fjerne uønsket hårvekst?

MÖ SPECTRUM kombinerer diodelaser-hårfjerningsmoduser, inkludert SHR-modus, for å levere flere skudd med lavt energinivå for å oppnå flotte resultater. 

Systemet bruker bevegelsesteknologi, der håndstykket alltid er i bevegelse over huden for å gi bedre beskyttelse av huden. Det er også innebygget nedkjøling i håndstykket slik at behandlingen føles behagelig. Dette representerer en nyvinning innen permanent hårfjerning og en mer behagelig behandling enn konvensjonelle maskiner.

Hvem passer behandlingen for?

MÖ SPECTRUM passer for alle hudtyper, inkludert solbrun hud. I motsetning til tradisjonelle laser- og IPL-behandlinger kan MÖ SPECTRUMs SHR-behandlinger utføres året rundt uten behov for å skjule seg fra solen. 

Kommer håret mitt til å vokse tilbake?

Aktivt voksende hår som har blitt behandlet med SHR, bør ikke vokse tilbake. Når en hårfollikkel er skadet, kan den ikke produsere hår. Hårvekst forekommer i 4 stadier: Tidlig Anagen (tidlig hårvekst), Anagen (aktiv hårvekst), Catagen (regresjon) og Telogen (hviler, vokser ikke). Laser hårfjerning påvirker bare Anagentrinnet (aktivt voksende hår). Derfor fjernes ca. 15-20 prosent av håret ved hver behandling. man vil derfor trenge 8- 15 behandlinger, for å få ett hårfritt resultat. Det er heller ikke uvanlig at noen kunder har en touch-up to år etter innledende behandling på grunn av hormonelle endringer. 

Fjerner den grå og lyse hår?

Korpeveien Legeklinikk sin laser og MÖ SPECTRUM IPL, SHR & E-Light er trygge behandlingsmetoder som kan brukes på alle hudtyper. Resultatene kan variere avhengig av hårfarge og hudfarge, der mørkere hår og lysere hud kan forvente raskere resultater. Selv om hvitt og grått hår ikke reagerer like godt på behandlingen på grunn av mangel på pigment, kan det likevel oppnås en betydelig reduksjon. 

For å sikre den beste kvaliteten og tryggheten for kundene, utføres alle laserbehandlinger hos Korpeveien Legeklinikk av sertifisert personell med spesialisering innen laser- og IPL-behandling. Våre sertifiserte lege og personell er eksperter på laserfjerning av hår og vil sørge for at du får en behandling av høyeste standard. 

Hvor mye behandling er nødvendig?

Antall behandlinger vil variere avhengig av tilstanden som behandles og hvordan hver enkelt reagerer. Noen må regne med vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger årlig pga hormonelle forhold eller ved bruk av ulike typer medisiner.

Hvor lenge varer resultatet?

Resultatene er langvarige.

Bør man unngå sol etter hårfjerning behandling?

Det anbefales å minimere soleksponering og bruke solkrem med høy SPF (SPF50+) etter IPL- og laserbehandlinger. Huden kan bli mer følsom overfor solen etter behandlingen, og eksponering for sol uten beskyttelse kan øke risikoen for uønsket pigmentering og forsinket helbredelse. Det er viktig å beskytte huden mot solskader for å opprettholde resultatene og unngå komplikasjoner. 

Hva er rådene etter hårfjerning behandling?

Etter behandlingen er det viktig å holde området rent og unngå irritanter som sterke kjemikalier eller skrubbing av huden. Det anbefales også å unngå varme og fuktige forhold, som badstuer eller trening som får deg til å svette, i noen dager etter behandlingen. 

Følg nøye de etterbehandlingsinstruksjonene som blir gitt av Korpeveien Legeklinikk for å sikre optimal helbredelse og resultater.

Hva er mulige bivirkninger?

MÖ Spectrum er generelt trygg og har begrensede bivirkninger, er det noen mulige bivirkninger som kan oppstå. Disse inkluderer midlertidig rødhet, hevelse, kløe, blemmer, skorper eller mørkning av pigmentflekker. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner vanligvis i løpet av noen dager eller uker. 

Alvorlige bivirkninger er sjeldne, men kan inkludere infeksjon, arrdannelse eller endringer i pigmentering. Det er viktig å følge de råd og instruksjoner som blir gitt av Korpeveien Legeklinikk for å minimere risikoen for bivirkninger. 

Hvem skal ikke behandles?

Kontraindikasjoner:
– Graviditet eller amming
– Aktiv solbrenthet eller solskader i behandlingsområdet
– Bruk av blodfortynnende medisiner
– Historie med hudkreft eller andre hudsykdommer
– Historie med herpesinfeksjoner i behandlingsområdet
– Bruk av isotretinoin (Accutane) i løpet av de siste seks månedene
– Aktiv akne i behandlingsområdet
– Diabetes eller andre kroniske sykdommer som kan påvirke helbredelsesprosessen
– Bruk av fotosensibiliserende medisiner som kan øke følsomheten for sollys
– Mørkere hudtyper som kan ha økt risiko for bivirkninger som hyperpigmentering eller hypopigmentering.  

Kopreveien legeklinikk i drammen

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

Hvorfor velge Dr. Braaten og Korpeveien Legeklinikk?

  • Dr. Monica Braaten har mer enn 10 års erfaring som lege og utfører over 2000 ulike estetiske behandlinger årlig
  • Ekspert på å oppnå et naturlig resultat hvor du ikke ser «behandlet» ut.
  • Forstår dine ønsker, og gir veiledning om passende behandlinger.
  • Bruker kun toppmoderne teknikker og kvalitetsprodukter for beste resultater

           Utdanning og kompetanse:

  • 6 årig legeutdanning ved Universitet i Oslo 2012 
  • Mer enn 10 års erfaring som lege 
  • Laser spesialist med internasjonal godkjenning og spesialisering LEVEL 4 fra Vestfold Hudakademi
  • Ekspertkompetanse innen estetisk medisin fra Amabilis Academy, Teosyal og Restylane
  • Sertifisert og godkjent offshorelege
Dr. Monica Braaten

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional 

Google anmeldelser
Dr. Monica Braaten
Dr. Monica Braaten

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional

Google anmeldelser
Kopreveien legeklinikk i drammen

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

varkampanje 1000 gavekord