Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

PB serum

HVA ER PB-SERUM MEDICAL?

PB Serum Medical er en ny innovativ behandling med spesialiserte produkter som får bukt med løs hud,strekkmerker, reduksjon av fett, arr, poser under øyene, cellulitter fibrose og keloider.


Denne type behandling er 100% naturlig, og gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle. Aktive ingredienser er en kombinasjon av tre enzymer, lipase, kollagenase og lyase. Disse enzymene fungerer på forskjellige problemområder og er delt inn i tre utgaver.
Hvordan få glatt hud?
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Første synlige resultater: Low- etter omtrent 8-10 dager. Medium 10-14 dager og High- 21 dager.

Du kan oppnå fantastiske resultater med PB Serum på flere ulike problemområder. Spesielt på oppstramming av hud, arr behandling og lokalisert fett, oppnås det svært gode resultater.

Under behandling med PB Serum injiseres enzymene inn i problemområdet med en tynn nål. Behandlingen er forbundet med lite smerte da den er rask å gjennomføre, men det avhenger av behandlingsområdet.

Du vil se forbedring etter kun én behandling, men jeg anbefaler minimum 3 behandlinger for å oppnå et godt og langvarig resultat. Behandlingen går raskt og du vil se en forbedring etter ca. 10 dager. Resultatet er langvarig og i noen tilfeller permanent.
Behandlingstid
40 min
timeglass ikon
Nedetid
ca 1 dag
behandlings resultat ikon
Resultat
Etter 12 dager
kalender ikon
Varighet
Langvarig
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Hvilke områder kan behandles med PB-Serum Medical? Dobbelthake Cellulitter Strekkmerker Poser under øyne Hamsterkinn Kjevelinje Løs hud på hals og bryst Hovne ben Brannskadet hud Alle typer arr (keloide, akne, hypertrofiske og artrofiske) Lokalisert fett (love handles, mage, overarmer, ridebukselår, etc.)

De aller fleste kan behandles med dessverre egner ikke behandlingen seg hvis du er gravid eller ammer, hvis du har lavt stoffskifte, eller har fått filler eller vaksine de siste 10-14 dagene før.

Enzymene blir injisert med tynne nåler som gir mildt til moderat ubehag avhengig av hva du behandler. Det anbefales å ta behandlinger med 2-4 ukers mellomrom og minst 3-4 behandlinger for å oppnå gode resultater. Du ser en forbedring kun etter 10 dager. Du kan oppleve midlertidig ubehag etter behandlingen i form av ømhet, lett hevelse og rødhet og dette vil gå over i løpet av 72 timer. Unngå badstue og varmepåvirkning som trening etter behandlingen og dersom du behandles for fettreduksjon bør du unngå karbohydrater en periode etter behandling da enzymet som blir injisert har som oppgave å bryte ned triglyserider i kroppen (fettstoff), og det blir mindre effekt på lokalisert fett dersom man inntar karbohydrater (som består av triglyserider) etter behandlingen.

Resultatene er varige så lenge du ikke utsetter kroppen og huden for en drastisk endring som f.eks vektoppgang/nedgang eller graviditet.

Ja. PBSerum er perfekt dersom du ønsker å stramme opp huden på cellenivå. I kombinasjon med trådløft vil man få fantastiske resultater.

Ensymterapibehandling med PBSerum og trådløft kinn er den beste og mest effektive behandlingen mot hamsterkinn.

PBSerum koster 9990,- per behandling, så det lønner seg å booke en 3 pk (3 behandlinger i pakkepris til 19 990,-) Da sparer man en del penger.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

PB-serum - bli kvitt dobbelthaken
Hva er PB-serum
pb-serum

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10