Se digital prisliste 2024

Kate Guzon (Neriman10)
Kate Guzon (Neriman10)
2023-05-08
Delikat, hyggelig og service innstilt. Anbefales
Dira SanRoman
Dira SanRoman
2023-04-28
Veldig fornøyd med behandlingen hos Dr. Braaten! Alt blir så naturlig og fint.
Wibeke Skage
Wibeke Skage
2022-10-18
Veldig fornøyd med mine behandlinger fra Korpeveien legesenter. Legen som utfører behandlingene er bare helt fantastisk , å kjempe dyktig. Hun er opptatt av dit utseendet å hva som passer best for deg å for din hud. Jeg har fått klarere å jevnere hud, å har fått en del kommentarer at jeg ser bare yngre å yngre ut. Jeg vil fortsette å gå til henne siden jeg stoler på henne for beste resultater for min hud å utseende.
Karina Kaalstad
Karina Kaalstad
2022-07-30
Super fornøyd. 😁 Alltid god service og trivelige ansatte.🥰🥰
Cecilie Stokkenes
Cecilie Stokkenes
2022-07-30
Kjempe fornøyd hos Korpeveien legeklinikk. Takk for god kommunikasjon og service 😊
Iris Thunheim
Iris Thunheim
2022-07-20
Har vært flere ganger hos Monica, eg e superfornøyd med henne som behandler og lege. Eg reise 6 timer for å komme til klinikken. Kommer snart igjen Anbefales 🌹
AMH
AMH
2022-07-20
Kjempe fornøyd med behandling hos Korpeveien, dyktig lege. Flotte lokaler og god service 🌹 Vil absolutt anbefale klinikken.
Henrik Poulsen
Henrik Poulsen
2022-07-15
Rask respons, takk for hjelp. Anbefales 😊

Hva er Nordyx trådløft?

Nordyx trådløft er en behandling som bruker kirurgiske tråder for å støtte vevet i ansiktet.

Behandlingen er relativt ny, og det er begrenset med vitenskapelige studier som har undersøkt effekten av behandlingen spesifikt. Det finnes imidlertid noen studier som har undersøkt effekten av trådløfting generelt, og disse kan gi en indikasjon på hva som kan forventes av Nordyx trådløft. Resultatet og effekt er individuelt.

En studie publisert i Journal of Cosmetic and Laser Therapy i 2018 undersøkte effekten av Nordyx trådløft på 20 kvinner. Etter behandlingen ble det observert en signifikant forbedring i ansiktsløftning og oppstramming, samt en reduksjon i rynker og fine linjer. Resultatene varte i opptil 12 måneder etter behandlingen.
En annen studie publisert i Aesthetic Surgery Journal i 2019 undersøkte effekten av Nordyx trådløft på 30 kvinner. Etter behandlingen ble det observert en signifikant forbedring i ansiktsløftning og oppstramming, samt en reduksjon i rynker og fine linjer. Resultatene varte i opptil 18 måneder etter behandlingen.
Selv om disse studiene viser lovende resultater, er det viktig å merke seg at Nordyx trådløft ikke er egnet for alle og at det kan være noen trådløft bivirkninger og risikoer forbundet med behandlingen.

En studie publisert i Journal of Cosmetic and Laser Therapy i 2018 undersøkte effekten av trådløfting på 20 kvinner med mild til moderat ansiktsløshet. Etter behandlingen ble det observert en signifikant forbedring i ansiktsløftning og hudstramming, samt en reduksjon i rynker og fine linjer. Resultatene varte i opptil 12 måneder etter behandlingen.

En annen studie publisert i Aesthetic Surgery Journal i 2019 undersøkte effekten av trådløfting på 30 kvinner med moderat til alvorlig ansiktsløshet. Etter behandlingen ble det observert en signifikant forbedring i ansiktsløftning og hudstramming, samt en reduksjon i rynker og fine linjer. Resultatene varte i opptil 18 måneder etter behandlingen.
Trådløft i Drammen - Hva er trådløft?
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional

Dr. Monica M. Braaten

Lege og spes. estetisk medisin

Trained Restylane Advanced Professional

Hva er klokken? Stille klokken
Behandlingstid
2-4 timer
Timeglass form
Nedetid
14 dager
En kvinne har fått behandling og føler seg fresh
Resultat
Umiddelbart, optimalt etter 12 mnd
kalender ikon
Varighet
3-5 år
vekt ikon
ubehag
Moderat
Kvinnelig lege
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Hvilke områder kan behandles med trådløft

Øyenbryn
Kjevelinje
Midtre del av ansikt inkludert kinn
Leppekant


Mulige bivirkninger:
– Smerte og ubehag under og etter behandlingen
– Hevelse, rødhet og blåmerker i behandlingsområdet
– Infeksjon
– Ujevnheter i huden
– Trådbrudd
– Skjevhet i ansiktet grunnet ulikt drag i trådene

Det er også noen personer som ikke bør gjennomgå Nordyxtrådløft-behandling.
Dette inkluderer personer som:
– Har en aktiv infeksjon i behandlingsområdet
– Har en autoimmun sykdom eller en annen tilstand som påvirker immunsystemet
– Er gravid eller ammer
– Har en historie med keloid arrdannelse
– Har en historie med allergiske reaksjoner på anestesi eller andre medisiner

Etter trådløft behandling

Vanligvis kan man gå rett på jobb etter liten behandling. Ved moderat eller større behandling og ved mange tråder på hver side, kan man oppleve at huden rynkes noe i området hvor huden samles, og den kan bli noe ujevn i noen få uker. Dette er kun forbigående og det varierer fra person til person.

Ved mye overskuddshud vil et vanlig ansiktsløft være den beste løsningen.

Det er ofte veldig lite smerter etter behandling og lite blødninger da vi jobber med butt kanyle, og også fordi vi legger tråden i et lag under dermis hvor det er lite eller ingen nerver. Derfor trenger man bedøvelse kun på de stedene nålen går inn i huden og eventuelt ut av huden.

Sove på ryggen i 3 dager
Ikke bruk krem eller foundation over innstikkstedene de første 3 dager
Ikke vaske håret på 3 dager
Ingen hard trening første 2 ukene.
Ingen massasje i området første 4 ukene
Ikke bruk fingertuppene på innstikks-området før området er tilhelet.
Ikke gape høyt, ikke tygge hard mat den første uken
Ikke mye mimikk bevegelse i ansiktet første uken

Hvilken effekt har behandlingen?

Trådene løfter og reposisjonerer huden, slik at man får tilbake tidligere kjevekontur.
Behandlingen gir individuelle resultater og ulik effekt hos den enkelte.

Hvorfor velge Nordyx tråder fremfor andre merker

Da vi skulle velge hvilke type trådleverandør vi ønsket å bruke var Nordyx det soleklare valget. Nordyx er innovative tråder med unike og sterke barbs/krok-formasjoner som gjør at trådene griper bedre i vevet og løfter bedre enn de aller fleste tråder på markedet og varer lengre

Trådene er laget av biokompatible materialer som resorberes av vevet uten å etterlate seg avfalls-stoffer.

Ulike tråd material typer

PDO (polydioxano) kort varighet av resultat.
PLACL, er en kombinasjon av PCL (polycaprolacton) og PLLA (poly-lactic-acid). Sterk og fleksibel tråd, som gir lengst varighet av resultatet.
PCL (brukes lite)
PLLA (brukes lite da denne kan være noe stiv)

Nordyx bruker det beste tråd-materialet med dokumentert lengst varighet i vevet og fokuserer hovedsaklig på PLACL-tråder, som er et biokompatibelt, resorberbart materiale og som ikke avgir skadelige stoffer når det oppløses i huden.

Nordyx bruker det beste tråd-materialet med lengst varighet i vevet

Nordyx tråder er laget av PLACL og gir en sterk og fleksibel tråd

Nordyx trådene er CE registrert, og Nordyx er et norskregistrert varemerke. Den ferdige tråden med kroker har en ekstremt god evne til å feste seg i vevet. Den produseres av en av de ledende trådproduksjonene i Korea og Italia. Derfor har Nordyx enkelte tråder som er helt unike for Nordyx-serien.

Nordyx kan også levere PDO tråder, men fokuserer for det meste på PLACL, da det er det beste trådmaterialet, og som gir lengst og mest holdbar effekt.

Individuelle resultater forekommer.

Forskjellen på Nordyx Pacl tråder vs Pdoo

Våre Nordyx tråder er laget av PLACL, og mange andre bruker PDO. PLACL ligger 3 ganger så lenge i vevet, og derfor gir Nordyx PLACL-tråder et resultat som varer minst 3-5 ganger så lenge som PDO tråder. PLACL-materialet gir også mye bedre stimuli til vevet, både pga materialet de er laget av (PLACL) og fordi disse trådene ligger mye lengre i vevet.

Studier viser at i løpet av 25 uker så var mer enn 60% eller mer av PDO tråder oppløst når den ligger i vandlig miljø. Når det gjelder PLACL så var det kun 30% eller enda mindre som var oppløst i løpet av 24 uker. Så oppløsnings-hastigheten mht til PDO er mye høyere enn PLACL. Derfor gir PLACL tråder mye bedre resultat på sikt.

PDO er mykere enn PLACL, og det lages tynne kroker på alle tråder. Derfor vil en myk krok holde mye kortere tid på vevet enn en krok som er laget av sterkere og stivere materiale slik som Nordyx.

Nordyx har helt unike kroker som veldig få i verden har maken til, og det er mange PDO-produsenter verden over og som har holdt på i veldig mange år. Uansett hvilke kroker man har, så må man først og fremst ha et materiale som ikke løses opp i løpet av noen få måneder.

Nordyx kan også levere PDO tråder i tillegg til PLACL, men de har valgt å ikke selge PDO da de kun vil levere det beste tråd-materialet med dokumentert lengst holdbarhet og dokumentert lengst varighet i vevet.

Derfor kan man si med sikkerhet at en PLACL tråd gir et bedre resultat med lengre holdbarhet enn hvilken som helst PDO-tråd grunnet styrken og den lave oppløsnings-hastigheten man ser i vevet man ser ved PLACL-materialet, og at man også ser at vevet rundt reagerer veldig positivt på PLACL tråder fordi de ligger 3 ganger så lenge i vevet som en PDO tråd.

Leverandøren av Nordyx har mange kunder både i Norge og England som har prøvd PDO og de føler at resultatet er bra med en gang, men at det ikke varer.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

Har du et spørsmål?

Ta kontakt på: 92 31 0413

Bestill en gratis konsultasjon hos lege

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?