Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Nordyx trådløft

Hva er Nordyx trådløft?

NORDYX™ Lifting Threads er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkelt og effektiv behandling ved at spesial lagede tråder blir enkelt lagt inn i huden. Man får et redefinert ansikt da man løfter huden forsiktig tilbake der den var 5-10 år siden. I tillegg til at huden da blir strammet vil det bli noe økt volum på de rette steder og rynker blir redusert. Prosedyren varer bare et par timer!

NORDYX™ Lifting Threads™er produsert og designet for å gi mest mulig løft og et resultat som vil vare i 3-5 år. Selve trådene er laget av høyeste kvalitet og vil forsvinne helt fra vevet etter 1-2 år, men i mellomtiden har huden blitt stimulert slik at resultatet kan vare opptil 5 år med akkurat disse PLACL trådene
Trådløft i Drammen
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

NORDYX har utviklet de mest effektive teknikkene da de har lang erfaring med tråder, og vi kombinerer disse teknikkene for å få best mulig resultat som er tilpasset hver enkelt kunde. – Trådene absorberes etter 12-18 måneder, og gir et resultat som varer i 3-5 år. – Trådene settes inn med butt kanyle og de små krokene på trådene fester seg til vevet under dermis, slik at man får et løft og på sikt også revitalisering av vevet. Trådene stimulerer til nydannelse av kollagen, elastin, hyaluronsyre og gir økt dannelse av små kapillærer (angiogenese) som øker blodsirkulasjonen i området.

Løft tiden tilbake 5-10 år!

Over tid, gjør aldringsprosessen at huden mister sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastin som holder huden stram og elastisk. Samtidig nedbrytes mer bindevev og huden blir slappere og blassere.

Trådløft er et enkelt inngrep som gjøres med lokal bedøvelse hvor man strammer løs hud i ansiktet. Man bruker tråder som biologisk brytes ned over tid, og tråden stimulerer også til elastin- og kollagenproduksjon som bidrar til effekten av behandling. Trådløft regnes ikke som et kirurgisk inngrep, og er mer skånsomt enn andre typer behandling. Man er raskt restituert og resultatet synes relativt tidlig.

Samtidig med at trådene løses opp gjenopprettes fuktbalansen gjennom økt dannelse av naturlig hyaluronsyre som vi alle får reduksjon av gjennom årene. Trådløft egner seg best for de som er 35-60 år, ikke for overvektige eller har skadet hud pga. akne, soling e.l. Inngripet er lite lite inngrep og passer best for de med enkle til moderate behov. Panne, kinn, kjevelinje, munnviker og øyenbryn er området egner for trådløft.

Trådløft kan kombineres med annen behandling som medisinske injeksjoner eller fillere i etterkant om ønskelig. Varighet og resultat av behandling vil alltid variere, avhengig av alder, kosthold/røyking osv, men nye tråder kan settes etter 1,5-3 år.

Tilnærmet endelig resultatet oppnås etter ca 8-12 uker men revitaliseringen fortsetter gjerne fram til 12 måneder gjennom løfte-effekt, stimulering av produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre samt økt sirkulasjon gjennom nydannelse av årer.

Trådløft er egnet for de som bare trenger små forandringer og korrigeringer, og ikke ønsker inngripende kirurgi med påfølgende lang rekonvalens tid.
Behandlingstid
2-4 timer
timeglass ikon
Nedetid
7-14 dager
behandlings resultat ikon
Resultat
Umiddelbart, optimalt etter 12 mnd
kalender ikon
Varighet
2-5 år
vekt ikon
ubehag
Moderat
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Øyenbryn
Slapp hud ansikt – ansiktsløft
«hamsterposer» og definisjon kjevelinje
Kinnben
Leppe kanter og definisjon
Neserygg og nesetipp
Acnearr

Vanligvis kan man gå rett på jobb etter moderat behandling. Ved større behandling og ved mange tråder på hver side, kan man oppleve at huden rynkes noe i området hvor huden samles, og den kan bli noe ujevn i noen få uker. Dette er kun forbigående og det varierer fra pasient til pasient. Dette skjer fordi vi ikke kan fjerne hud, men kun replassere den til der den var for en del år tilbake. Ved mye overskuddshud, varer dette lenger, og da kan vanlig ansiktsløft være den beste løsningen

Det er ofte veldig lite smerter etter behandling og lite blødninger da vi jobber med butt kanyle, og også fordi vi legger tråden i et lag under dermis hvor det er lite eller ingen nerver. Derfor trenger man bedøvelse kun på de stedene nålen går inn i huden og eventuelt ut av huden.

Sove på ryggen i 3 dager
Ikke bruk krem eller foundation over innstikkstedene de første 3 dager
Ikke vaske håret på 3 dager
Ingen hard trening første 2 ukene.
Ingen massasje i området første 4 ukene
Ikke bruk fingertuppene på innstikks-området før området er tilhelet.
Ikke gape høyt, ikke tygge hard mat den første uken
Ikke mye mimikk bevegelse i ansiktet første uken

Behandlingen gir løft og volum til området der hvor leppestiftlinjer er blitt dannet, glatter ut dype og overfladiske linjer og gjenoppretter et ungdommelig utseende på overflaten av huden.

Da vi skulle velge hvilke type trådleverandør vi ønsket å bruke var Nordyx det soleklare valget. Nordyx er innovative tråder med unike og sterke barbs/krok-formasjoner som gjør at trådene griper bedre i vevet og løfter bedre enn de aller fleste tråder på markedet og varer lengre

Trådene er laget av biokompatible materialer som resorberes av vevet uten å etterlate seg avfalls-stoffer.

Stimulerer vevet til nydannelse av nytt kollagen, elastin og HA som resulterer i et sterkere og mer spenstig vev.

Stimulerer til angiogenese. Angiogenesen øker sirkulasjonen i området ved å stimulere til nydannelse av kapillærer i områdene – bedret næringsopptak og bedret og friskere hud.

Lang varighet uten invasivt inngrep – ingen arrvevsdannelser eller permanente forandringer.

PDO (polydioxano) kort varighet av resultat.
PLACL, er en kombinasjon av PCL (polycaprolacton) og PLLA (poly-lactic-acid). Sterk og fleksibel tråd, som gir lengst varighet av resultatet.
PCL (brukes lite)
PLLA (brukes lite da denne kan være noe stiv)

Nordyx bruker det beste tråd-materialet med dokumentert lengst varighet i vevet og fokuserer hovedsaklig på PLACL-tråder, som er et biokompatibelt, resorberbart materiale og som ikke avgir skadelige stoffer når det oppløses i huden.

Nordyx bruker det beste tråd-materialet med lengst varighet i vevet

Nordyx tråder er laget av PLACL og gir en sterk og fleksibel tråd

Nordyx trådene er CE registrert, og Nordyx er et norskregistrert varemerke. Den ferdige tråden med kroker har en ekstremt god evne til å feste seg i vevet. Den produseres av en av de ledende trådproduksjonene i Korea og Italia. Derfor har Nordyx enkelte tråder som er helt unike for Nordyx-serien.

Nordyx kan også levere PDO tråder, men fokuserer for det meste på PLACL, da det er det beste trådmaterialet, og som gir lengst og mest holdbar effekt.

Individuelle resultater forekommer.

Våre Nordyx tråder er laget av PLACL, og mange andre bruker PDO. PLACL ligger 3 ganger så lenge i vevet, og derfor gir Nordyx PLACL-tråder et resultat som varer minst 3-5 ganger så lenge som PDO tråder. PLACL-materialet gir også mye bedre stimuli til vevet, både pga materialet de er laget av (PLACL) og fordi disse trådene ligger mye lengre i vevet.

PDO ligger kun 3-7 måneder i vevet, og studier viser at en tråd må ligge minst 9 måneder i vevet for å få en tilfredsstillende nydannelse av kollagen, elastin og HA, samt nydannelse av nye kapillærer i området.

Studier viser at i løpet av 25 uker så var mer enn 60% eller mer av PDO tråder oppløst når den ligger i vandlig miljø. Når det gjelder PLACL så var det kun 30% eller enda mindre som var oppløst i løpet av 24 uker. Så oppløsnings-hastigheten mht til PDO er mye høyere enn PLACL. Derfor gir PLACL tråder mye bedre resultat på sikt.

PDO er mykere enn PLACL, og det lages tynne kroker på alle tråder. Derfor vil en myk krok holde mye kortere tid på vevet enn en krok som er laget av sterkere og stivere materiale slik som Nordyx.

Nordyx har helt unike kroker som veldig få i verden har maken til, og det er mange PDO-produsenter verden over og som har holdt på i veldig mange år. Uansett hvilke kroker man har, så må man først og fremst ha et materiale som ikke løses opp i løpet av noen få måneder.

Nordyx kan også levere PDO tråder i tillegg til PLACL, men de har valgt å ikke selge PDO da de kun vil levere det beste tråd-materialet med dokumentert lengst holdbarhet og dokumentert lengst varighet i vevet.

Derfor kan man si med sikkerhet at en PLACL tråd gir et bedre resultat med lengre holdbarhet enn hvilken som helst PDO-tråd grunnet styrken og den lave oppløsnings-hastigheten man ser i vevet man ser ved PLACL-materialet, og at man også ser at vevet rundt reagerer veldig positivt på PLACL tråder fordi de ligger 3 ganger så lenge i vevet som en PDO tråd.

Leverandøren av Nordyx har mange kunder både i Norge og England som har prøvd PDO og de føler at resultatet er bra med en gang, men at det ikke varer.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10