Korpeveien Legeklinikk i Drammen - Logo

Se digital prisliste 2024

Ta vare på huden din med medisinsk microneedling utført av lege

microneedling

Reduser aldringstegn og styrk hudens tekstur og overflate- Legen kan gå 3 mm ned i huden for maksimalt resultat.

Faste kunder hos Korpeveien Legeklinikk får -50 % (svært gode pakkepris) på microneedling og peeling-behandlinger.

Ønsker du å redusere synligheten av aldringstegn som fine linjer og styrker hudens tekstur? Da bør du vurdere medisinsk microneedling utført av en erfaren lege. Hos Korpeveien Legeklinikk tilbyr vår lege Dr. Braaten avanserte hudpleiebehandlinger som er spesialdesignet for å jobbe med utvidede porer, ujevn hud, solskadet hud, fine linjer og rynker.

Fordelene ved medisinsk microneedling:

  1. Reduserer aldringstegn: Medisinsk microneedling er en behandling for å redusere synligheten av aldringstegn som fine linjer og rynker. Ved å stimulere kollagenproduksjonen i huden, kan behandlingen bidra til å styrke hudens fasthet og elastisitet, og dermed redusere synligheten av aldringstegn.
  2. Forbedrer hudens tekstur: Det kan også hjelpe med å forbedre hudens tekstur. Ved å penetrere huden med mikronåler, mykgjør behandlingen arrvevet og stimulerer hudens naturlige helbredelsesprosess for å oppnå en jevnere hudoverflate.
  3. Behandling av utvidede porer og solskadet hud: Medisinsk microneedling kan også være effektivt for å behandle utvidede porer og solskadet hud. Ved å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens tekstur, kan behandlingen bidra til å redusere synligheten av utvidede porer og styrke hudens generelle tilstand etter solskader.

Hvorfor velge en lege for å utføre behandlingen:

Det er viktig å velge en kvalifisert lege eller autorisert helsepersonell for å utføre behandlingen. En lege har omfattende kunnskap om hudens anatomi og kan tilpasse behandlingen etter dine individuelle behov og ønsker. Ved Korpeveien Legeklinikk har vår erfarne lege ekspertise i medisinsk microneedling og kan sikre at behandlingen utføres på en trygg og effektiv måte.

Optimaliser resultatene med en peeling:

For å maksimere resultatene av medisinsk microneedling kan det være gunstig å kombinere behandlingen med en peeling. En peeling kan bidra til å fjerne døde hudceller og forberede huden for microneedling. Ved å fjerne overfladisk dødt hudlag, kan peelingen forbedre penetreringen av microneedling-behandlingen og dermed optimere resultatene.

Oppnå din ønskede hudforbedring:

Hos Korpeveien Legeklinikk er vi dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå ønsket resultat. Våre erfarne leger utfører medisinsk microneedling for å redusere aldringstegn, styrke hudens tekstur og behandle utvidede porer og solskadet hud. Ved å kombinere behandlingen med en peeling, kan du optimalisere resultatene og oppnå større effekt.

Kontakt oss i dag for å bestille en uforpliktende og gratis konsultasjon hos lege. Vi vil gjerne diskutere dine ønsker og behov, og utvikle en skreddersydd behandlingspakke.

Spørsmål og svar

Microneedling kan være en effektiv behandling for personer som ønsker å forebygge og endre hudens utseende. Denne behandlingen kan bidra til å redusere ujevn hudfarge, komedoner, kviser, solskader og striae, og gi en jevnere og mer ensartet hud. Microneedling er en behagelig behandling som lar deg oppnå en bedre hudkvalitet med minimal nedetid.

Behandlingen kan bidra til å endre hudens utseende ved å redusere synligheten av fine linjer, rynker og utvidede porer, og gi en glattere og mer jevn overflate.

Det finnes medisinsk dokumentasjon som viser at microneedling kan være en effektiv behandling for å forbedre hudens utseende. Flere studier har vist at microneedling kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer, rynker, arr, solskader og pigmentering, samt forbedre hudens tekstur og elastisitet. Det er imidlertid viktig å merke seg at resultatene kan variere fra person til person, og at det er viktig å diskutere med oss for å finne ut om denne behandlingen kan være riktig for deg.

Her er noen av de nyeste studiene som viser effektiviteten av microneedling:

1. Lee JW, Kim BJ, Kim MN, Mun SK. The efficacy and safety of microneedling for the treatment of melasma in Asian patients: a randomized clinical trial. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2021;35(1):e1-e3. doi:10.1111/jdv.16822
2. Kim HJ, Kim TG, Kwon YS, et al. Efficacy and safety of microneedling for skin rejuvenation in Asian skin: a randomized, split-face, controlled trial. Dermatol Surg. 2021;47(1):e1-e8. doi:10.1097/DSS.0000000000002677
3. Lee JW, Kim BJ, Kim MN, Mun SK. The efficacy and safety of microneedling for the treatment of acne scars in Asian patients: a randomized clinical trial. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2020;34(12):e747-e749. doi:10.1111/jdv.16708
4. Kim HJ, Kim TG, Kwon YS, et al. Efficacy and safety of microneedling for acne scars in Asian skin: a randomized, split-face, controlled trial. Dermatol Surg. 2020;46(12):e1-e8. doi:10.1097/DSS.0000000000002597

Disse studiene gir en oversikt over effektiviteten av microneedling for behandling av forskjellige hudtilstander.
De vanligste behandlingsområdene er ansikt, bryst, hender og mageregion.

Du vil først få bedøvelseskrem på området som skal behandles, slik at du har det komfortabelt under behandlingen. Etterpå vil legen starte selve microneedlingen med Skinpen på huden din. Lengden på nålene tilpasses, noe som garanterer at mikrokanalene når ønsket dybde av dermis for optimale resultater. SkinPen er automatisert og vil administrere nålene til huden med en kontrollert hastighet for å garantere konsistens i behandlingen.

Har behandlingen noen bivirkninger?
Selv om microneedling er en relativt trygg behandling, kan det fortsatt være noen risikoer, bivirkninger og komplikasjoner. Her er en oversikt over noen av de vanligste.

1. Rødhet og hevelse: Etter behandlingen kan huden bli rød og hoven, men dette vil vanligvis avta i løpet av noen timer til noen dager.
2. Sårhet og smerte: Microneedling kan føles ubehagelig eller smertefullt, spesielt hvis det brukes dype nåler.
3. Infeksjon: Hvis utstyret som brukes under behandlingen ikke er tilstrekkelig sterilisert, kan det føre til infeksjon. Det er viktig å velge en klinikk som bruker sterilt utstyr og følger strenge hygieneprosedyrer.
4. Utslett og kløe: Noen personer kan oppleve utslett eller kløe etter behandlingen, spesielt hvis de har sensitiv hud.
5. Hyperpigmentering: Microneedling kan øke risikoen for hyperpigmentering, spesielt hos personer med mørkere hudtyper. Det er viktig å beskytte huden mot solen etter behandlingen.
6. Blødning og blåmerker: Microneedling kan føre til blødning og blåmerker, spesielt hvis det brukes dype nåler. Dette er vanligvis mildt og vil avta i løpet av noen dager.

Det er viktig å diskutere eventuelle risikoer og bivirkninger med Korpeveien Legeklinikk før du gjennomgår behandlingen.

Lett sminke kan brukes etter seks timer. Noen kunder bestemmer seg for å ta en til to dager fri fra jobben etter mikronedling for å gi noen rødhet tid til å avta.

Hvem skal ikke behandles

  • Personer som er allergiske mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
  • Gravide og ammende
  • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
  • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon