Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Marionette linjer

FÅ TILBAKE VOLUM OMKRING MUNNEN OG HAKEPARTIET

Marionette linjer er et vanlig og naturlig tegn på aldring som vises rundt munnen og haken. Marionettlinjer er linjer som går fra kantene av munnen til haken. Hvis du ser for deg kjeven til en marionettdukke så er det tydelige linjer fra munnen og ned til haken for at munnen skal kunne åpne seg opp og ned for å etterligne prat.

Marionette linjer ser like ut på et menneskelig ansikt. Det er linjer eller folder som starter ved de ytre hjørnene av munnen og løper ned til utsiden av haken. I noen tilfeller løper de rett ned, mens de i andre tilfeller kurver seg utover. Imidlertid har de en negativ innvirkning på ansiktet fordi de skaper en skygge mellom haken og kinnet og skaper utseendet til en hengende kjeve eller sur munn.
Vakre og fyldige lepper
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
30 min
timeglass ikon
Nedetid
Lite
behandlings resultat ikon
Resultat
Umiddelbart
kalender ikon
Varighet
6-9 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite / moderat
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Hvis du har mistet fylde eller har moderate til dype rynker i området mellom munnvikene og haken så vil du kunne oppleve stor forbedring ved å behandle dette området.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser filler i området hvor du har mistet volum. Punktene hvor filleren injiseres er nøye plassert der det trengs. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Legen bruker deretter en spesiell injeksjonsteknikk med nål og kanyle for å oppnå det mest naturlige resultatet.

Behandling av marionettlinjer vil gi stor tilfredshet da dette er et av stedene i ansiktet som er blant de mest iøynefallende når det gjelder tegn på aldring, og kan få en person til å se mye eldre ut enn han eller hun virkelig er.

Behandlingen tar vanligvis 20 minutter.

Resultat vil vare i ca. 8-12 måneder, men individuelle resultater vil forekomme.

Det er lite bivirkninger ved filler behandlinger da disse er skånsomme injeksjoner. De fleste får en liten hevelse og noen kan få blåmerke. Bivirkninger som er mer alvorlig enn dette forekommer sjelden. Men det er en viss risiko for å få en eller flere av følgende bivirkningene: smerte/ømhet ved injeksjonsstedet, hevelse, blåmerke, allergi, klumpdannelse og infeksjon.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller. Gravide og ammende. Mennesker med epilepsi eller porfyria. De som har autoimmune sykdommer.

Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon? Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10