Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Jeg ønsker en Legetime

Våre

Legetjenester

Dr. Monica Marie
Braaten

& Korpeveien legeklinikk

Korpeveien Legeklinikk ligger i hjertet av Drammensregionen og er en av Drammens fremste medisinske spesialklinikker.

Dr. Braaten er utdannet allmennlege fra Universitetet i Oslo og er spesialist innen estetisk behandling, internasjonalt godkjent laserspesialist og en pioneer innen den estetiske bransjen med sitt omfattende utvalg av estetiske behandlinger.

Dr. Braaten har ekspertkompetanse i ansiktsestetikk og utfører avanserte teknikker for å gi sine pasienter et helt naturlig resultat.

Monica

Så fornøyd med resultatet, og ikke minst den fantastiske oppfølgingen.  Superdyktig lege. Her møter du ei som virkelig vet hva hun driver med.

Korpeveien Legeklinikk kan tilby deg legetime samme dag eller med kort ventetid. Vi vet hvor viktig det er å få rask legehjelp når man har et medisinsk problem eller bekymring.
Vi hjelper deg med utredning og behandling av alle medisinske problemstillinger. Du får med henvisning til røntgen, sykehus eller resept når du trenger det. Du har også mulighet til å bestille legetime for en mer omfattende helseundersøkelse.

Klinikken er godt utstyrt og kan tilby alle typer laboratorietester i tillegg til at vi samarbeider med Fürst Laboratorium.

Klinikken står utenfor fastlegeordningen, så du kan når som helst bestille time uavhengig av din fastlege og du betaler hele konsultasjonsbeløpet selv.

Ta kontakt

Moderne og hyggelige lokaler

Bestill en

Helsekontroll

Bestill en

Legetime

Trenger du en

Offshore attest

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10