fbpx
Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

Svettebehandling

92 31 04 13

Ja, denne siden vil jeg dele!

STOPP OVERDREVEN SVETTE I UNDERARMENE ELLER HÅNDFLATENE

Svette kan være pinlig. Det skjer med oss alle, og det kan være vanskelig å kontrollere. For noen mennesker er det virkelig ødeleggende. Har du noen gang følt at svette kontrollerer livet ditt? Påvirker det jobben din eller daglige aktiviteter?

Vi lover at du ikke er alene. Mellom én og tre prosent av mennesker sliter med en tilstand som kalles hyperhidrose. Heldigvis finnes det en behandling som kan hjelpe deg.

Svettebehandling med medisinsk injeksjon er en av de enkleste og mest effektive løsningene for å stoppe svette i underarmen eller i håndflaten. Det fungerer ved midlertidig å blokkere signaler mellom nervene og svettekjertlene. En enkel behandling kan holde armhulene eller hendene tørre og svettefrie i opptil 4-7 måneder.

Bestill en konsultasjon for å finne ut hvordan en enkelt svettebehandling kan øke livskvaliteten og selvfølelsen din. Den er livsendrende for mange av våre pasienter – og den vil være det for deg også!

+Er jeg en egnet kandiat?
Behandlingen passer godt for både menn og kvinner.

Passer for deg som har overdreven svette og hvor dette hemmer deg i sosiale situasjoner eller generelt i hverdagen.

+Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen gir minimalt med ubehag og settes ved hjelp av en svært tynn nål inn i det området som skal behandles. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.
+Hvilken effekt har behandlingen?
Behandling med medisinsk injeksjon er en av de enkleste og mest effektive løsningene for å stoppe svette i underarmen. Det fungerer ved midlertidig å blokkere signaler mellom nervene og svettekjertlene. En enkel behandling kan holde armhulene tørre og svettefrie i opptil 4-7 måneder.
+Hvor lang tid tar behandlingen?
Behandlingen tar vanligvis 20-30 minutter.
+Hvor lenge varer resultatet?
En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen regelmessig i en periode.

Resultater fra vitenskapelige studier med medisinsk injeksjon brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

+Har behandlingen noen bivirkninger?
Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet.
+Hvem utfører behandlingen?
Utføres av en erfaren, autorisert lege.
+Hvem skal ikke behandles?
De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller.

Gravide og ammende.

Mennesker med epilepsi eller porfyria.

De som har autoimmune sykdommer.

+Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?
Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst.

Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener.

Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Ønsker du en gratis konsultasjon?

    Prisliste

    Tjeneste Pris
    Svettebehandling 6200,-
    makeup