fbpx
Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

Rynkebehandling med injeksjon

92 31 04 13

Ja, denne siden vil jeg dele!

TRYGT, EFFEKTIVT OG GIR FANTASTISKE RESULTATER

Injeksjonsbehandling med anti-rynkemiddel er den mest populære estetiske behandlingen over hele verden – og det med god grunn. Det er trygt, raskt, minimalt invasivt og gir fantastiske resultater. Én 15 minutters økt kan ta år av ansiktet ditt. Du vil fremdeles se ut som deg selv, men bare bedre.

Behandling med medisinsk injeksjon fungerer ved å slappe av musklene som har en tendens til å fure eller stramme seg når du gjør visse ansiktsuttrykk. Disse uttrykkene lager rynker i huden din gjentatte ganger over tid. Etter hvert blir de til dype furer.

Små injeksjoner av anti-rynkemiddel kan midlertidig glatte bort uønskede linjer og rynker. Du vil fremdeles kunne gi ansiktsuttrykk, men behandlingen hjelper til med å minimere ekstreme bevegelser som aldrer huden din. Etter behandlingen vil ansiktet ditt se yngre, friskere og mer uthvilt ut.

+Er jeg en egnet kandiat?
Medisinsk injeksjon for rynker er gullstandarden over hele verden. I erfarne hender kan det imidlertid være så mye mer! Vår lege ved Korpeveien Privatklinikk er ekspert i bruke presisjonsapplikasjon av anti-rynkemiddel for å forme, glatte, forme og forynge ansiktet ditt.
+Populære behandlingsområder:
Pannelinjer

Pannelinjer
Jevner ut pannelinjene og hjelper til med å forhindre at nye rynker dannes.

Øyebrynsløft
For et mer uthvilt, våkent og yngre utseende løfter medisinsk injeksjon med anti-rynkemiddel øyenbrynene og åpner øye-området.

Øyelokkløft
Anti-rynkemiddel injisert i musklene mellom øynene slapper av sinnarynken eller 11-tallet som dannes når du rynker brynene eller konsentrerer deg. Behandlingen av sinnarynken får deg til å se gladere og blidere ut.

Sinnarynken
Anti-rynkemiddel injisert i musklene mellom øynene slapper av sinnarynken eller 11-tallet som dannes når du rynker brynene eller konsentrerer deg. Behandlingen av sinnarynken får deg til å se gladere og blidere ut.

Kråkeføtter
Fjerner grove og fine linjer rundt det ytre hjørnet av øynene for et mer våkent, ungdommelig utseende.

Gummy Smile
Anti-rynkemiddel som injiseres i masseter-muskelen kan myke opp en firkantet kjeve, og skape en mer feminin silhuett i under ansiktet. Hjelper også om du har anspent kjeve eller sliter med tanngnissing.

Hjerteformet/smalere ansikt
Anti-rynkemiddel som injiseres i massetermuskelen kan myke opp en firkantet kjeve, og skape en mer feminin silhuett i under ansiktet. Hjelper også om du har anspent kjeve eller sliter med tanngnissing.

Kjevekontur
Medisinsk injeksjon kan stramme musklene langs kjeven for å skape en skarpere, mer raffinert kontur.

Hyperhidrose
Medisinsk injeksjon for svette blokkerer nerver som aktiverer svettekjertlene, og holder deg kjølig og tørr. Passer for deg som har overdreven svette eller klamme hender.

+Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen gir minimalt med ubehag og settes ved hjelp av en svært tynn nål inn i det området som skal behandles. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.
+Hvilken effekt har behandlingen?
Små injeksjoner av botulinumtoksin kan midlertidig glatte bort uønskede linjer og rynker. Du vil fremdeles kunne gi ansiktsuttrykk, men behandlingen hjelper til med å minimere ekstreme bevegelser som aldrer huden din.

Etter behandlingen vil ansiktet ditt se yngre, lykkeligere og mer uthvilt ut.

+Hvor lang tid tar behandlingen?
Behandlingen tar vanligvis 20-30 minutter.
+Hvor lenge varer resultatet?
En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen regelmessig i en periode.

Resultater fra vitenskapelige studier med toksin brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Individuelle resultater kan forekomme.

+Har behandlingen noen bivirkninger?
Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Risikoen for infeksjon er svært liten. Fordi effekten er forbigående er også bivirkningene forbigående.
+Hvem utfører behandlingen?
Utføres av en erfaren, autorisert lege.
+Hvem skal ikke behandles?
Personer som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner

Gravide og ammende

Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer

+Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?
Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst.

Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener.

Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Ønsker du en gratis konsultasjon?

  Prisliste

  Tjeneste Pris
  Sinnarynken 2750,-
  Sinnarynken + pannen 4360,-
  Sinnarynken + panne + kråketær 5400,-
  Panne 2750,-
  Kråketær 2400,-
  Svettebehandling armhuler 6200,-
  Svettebehandling håndflater 6200,-
  Gummy smile 1900,-
  Tanngnissing (bruxisme) 3990,-
  For å få hjerteformet ansikt 3990,-
  Øyebrynsløft 2200,-
  Bunnylines 1990,-
  Røykelinjer 2500,-

  * Ved kraftig muskulatur i ansiktet kan det komme et pristillegg på kr 500-1000

  makeup