fbpx
Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

Medisinsk SkinPen Microneedling

92 31 04 13

Ja, denne siden vil jeg dele!

SKREDDERSYDD TIL HUDENS UNIKE BEHOV

Microneedling med SkinPen er den nyeste ikke-kirurgiske, minimalt invasive hudforyngelsesbehandlingen, som gir deg fantastisk hud!

Microneedling går ut på å lage små hull i huden med en medisinsk Skinpen som har justerbar, presis nåldybde for delikate og vanskelige tilgjengelige områder, noe som forårsaker en kontrollert vevsskade. Disse hullene trigger huden til å leges naturlig og fylle mikrosårene med kollagen og elastin. Blodtilførselen forbedres kraftig etter hvert som nye kapillærer dannes.

Gjennomfører du en serie microneedling-behandlinger innen en bestemt tidsramme vil dette fortsette å aktivere kroppens reparasjonsprosess til ønsket resultat er oppnådd. Vedlikeholdsbehandlinger vil være nødvendige for å reparere nye ufullkommenheter i huden og opprettholde riktig kollagen- og elastin-nivå.

+Er jeg en egnet kandiat?
Hvis huden din er grå og gusten, er du en utmerket kandidat for micronedling. Pasienter med ujevn hudfarge, hudormer, kviser, solskader og strekkmerker kan gjenopprette en jevn hudtone med micronedling.

Microneedling er en behagelig behandling som lar deg oppnå en fantastisk hudkvalitet med minimalt nedetid. Den enkle prosedyren «kickstarter» kollagenproduksjon for å gjenopprette sunt ansiktsvolum og gjenoppliver et «grått og gustent» utseende.

Behandlingen vil stramme opp huden og redusere fine linjer, rynker og store porer til en glatt, glødende overflate. Populære behandlingsområder er ansikt, bryst, hender og mageregion.

+Fordeler:
Reduserer fine linjer og rynker

Korrigering av solskader

Strammer opp løs hud

Redusere utseendet på kvisearr

Forbedring av hyper- og hypopigmentering

Minimering av store porer

Reduserer og forbedrer utseendet til strekkmerker

+Hvordan foregår behandlingen?
Du vil først få bedøvelseskrem på området som skal behandles slik at du har det komfortabelt under behandlingen.

Etterpå vil legen starte selve microneedlingen med Skinpen på huden din. Lengden på nålene tilpasses, noe som garanterer at mikrokanalene når ønsket dybde av dermis for optimale resultater. SkinPen er automatisert og vil administrere nålene til huden med en kontrollert hastighet for å garantere konsistens i behandlingen.

+Hvilken effekt har behandlingen?
Microneedling vil redusere linjer og rynker ved at den nye kollagen- og elastinproduksjonen øker i huden din. Tonen, tekstur og generell fasthet av den behandlede huden vil også forbedres.

Store porer vil minimeres, og det generelle utseendet på huden vil bli frisk, sunn og glatt. Hyaluronsyre blir samtidig påført huden under behandlingen for å forbedre hydrering og helbrede huden på riktig måte. Microneedling kan brukes til å behandle områder i både ansikt og kropp.

+Hvor lang tid tar behandlingen?
Behandlingen tar vanligvis 45-60 minutter.
+Hvor lenge varer resultatet?
Huden din vil fornye seg i løpet av ukene etter micronedling- økten. Du vil begynne å se en forbedring i huden din i løpet av noen dager etter behandlingen. Huden din blir klarere, fyldigere og mer levende når dine kollagenrike hudceller utvikler seg og når overflaten. Hudkvaliteten fortsetter å forbedre seg i flere uker etter mikronedling.

Du vil se mest forbedring i ansiktet og i områder med arrdannelse etter to til tre behandlinger, fordelt med to til fire ukers mellomrom.

Det er også slik at microneedling etterlater huden glatt og glødende i flere måneder. Du kan beholde mikronedlingsresultatene på lang sikt med fremtidige mikronedlingbehandlinger som bør tas med fire til seks måneders mellomrom.

Individuelle resultater forekommer.

+Har behandlingen noen bivirkninger?
Huden din kan bli rød og tørr rett etter mikronedling som om du har en mild solbrenthet. Dette er normalt og vil avta i løpet av få dager. Det behandlede området kan flasse når huden fornyer seg.

Lett sminke kan brukes etter seks timer. Noen pasienter bestemmer seg for å ta en til to dager fri fra jobben etter mikronedling for å gi noen rødhet tid til å avta.

+Hvem utfører behandlingen?
Utføres av en erfaren, autorisert lege.
+Hvem skal ikke behandles?
Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner

Gravide og ammende

Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer

+Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?
Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst.

Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener.

Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Ønsker du en gratis konsultasjon?

  Prisliste

  Tjeneste Pris
  Hele ansikt 2900,-
  Ansikt, hals og decolette 4500,-
  Ansikt – 1 område 1500,-
  Pakkepris – 3 behandlinger 7500,-
  makeup