fbpx
Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

MicroGold

92 31 04 13

Ja, denne siden vil jeg dele!

GIR ØYEBLIKKELIGE RESULTATER

Mikroinfusjon med Microgold ® Technology bruker 24 karats gullbelagte mikrokanaler for å forbedre hudens tekstur, tone og elastisitet. Mikronålene er 600 mikrometer lange og 130 mikrometer brede, tynnere enn et menneskehår

De bittesmå nålene hjelper til med å levere små mengder spesialtilpasset serum rett under dermis i en jevn dybde. Serumet inneholder anti-rynkemiddel for å redusere talgproduksjonen og rynker, hyaluronsyre for å fylle ut dehydrert hud, antioksidanter for å beskytte overhuden din i tillegg til vekstfaktorer for å fremme cellulær vekst. Behandlingen er helt smertefri, og det er ingen nedetid.

MicroGold mikronålbehandling er en allsidig behandling som oppfyller alle dine behov for å beskytte huden din og gi et ungdommelig utseende.

Hvis du er interessert i å finne ut mer om AquaGold, eller hvis du ønsker å planlegge en konsultasjon, kan du gjerne kontakte oss i dag.

+Er jeg en egnet kandiat?
Alle er forskjellige med varierte hudproblemer. Flere hudproblemer kan løses med en tilpasset og personlig tilnærming ved bruk av MicroGold microneedling.

MicroGold Fine Touch kombinert med spesialtilpasset serum for din hud inneholder blant annet anti-rynkemiddel, dermal filler, hyaluronsyre og vitaminer, og kan gi deg helt fantastiske resultater:

Anti-rynkemiddel krymper porene og gir deg en naturlig, skånsom glatt hud, og er også en foreslått behandling for kviser.

Dermal filler i micronedlingen bidrar til å redusere de fine linjene og det tapte volum blant annet i overleppen og gir en naturlig smidighet til huden din.

Behandlingen reduserer også linjer rundt øyepartiet, gusten hud og fine linjer.

+Hvordan foregår behandlingen?
Etter å ha renset huden, blander vi din spesielle serum-cocktail rett foran deg for å sikre friskhet og maksimal styrke. Microgold ® Finetouch administreres ved å stemple huden, og vi vil dekke hele behandlingsområdet flere ganger.

Aquagold ® Finetouch har 20 gullbelagte nåler som trenger inn i en presis dybde på 600 mikrometer, tynnere enn et menneskehår. Dette sikrer en jevn penetrering.

+Hvilken effekt har behandlingen?
Resultatet kommer øyeblikkelig! Du kan forvente å føle deg mer hydrert, plumpet og strammere i huden. Fordi behandlingen ikke har noen nedetid, gjør gløden etter prosedyren den til en ideell ansiktsbehandling rett før en stor begivenhet.
+Hvor lang tid tar behandlingen?
Behandlingen tar vanligvis 45-60 minutter.
+Hvor lenge varer resultatet?
De fleste pasienter forplikter seg til en serie med 3 behandlinger fordelt med 3-4 ukers mellomrom og deretter opprettholde resultatet ved å gjenta behandlingen hver 6 måned.

Individuelle resultater forekommer.

+Har behandlingen noen bivirkninger?
Ingen nedetid etter behandlingen og kan utføres rett før en stor begivenhet som bryllup eller andre festlige aktiviteter.
+Hvem utfører behandlingen?
Utføres av en erfaren, autorisert lege.
+Hvem skal ikke behandles?
Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner

Gravide og ammende

Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer

+Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?
Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst.

Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener.

Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Ønsker du en gratis konsultasjon?

    Prisliste

    Tjeneste Pris
    1 behandling 4500,-
    makeup