fbpx
Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

Førsteklasses estetisk behandling

Har du Spørsmål? Ta kontakt 92 31 04 13
Korpeveien Legeklinikk

Estetisk behandling Drammen

Vårt primære mål er å hjelpe deg med trygg og effektiv injeksjonsbehandling for å forynge, forme og friske opp ansiktet ditt som et alternativ til kirurgisk ansiktsløft. Injeksjonsbehandling mot rynker og tap av volum i ulike områder av ansiktet vil være et godt alternativ for deg som ønsker å redusere den synlige aldringsprosessen uten bruk av plastisk kirurgi. Vi holder til i moderne lokaler i Drammen, kort vei fra Mjøndalen, Krokstadelva, Steinberg, Hokksund og Solbergelva. Hos oss vil du oppleve den høyeste standard for estetisk behandling hvor alle prosedyrer blir utført av lege med høy kompetanse for å finne den mest sikre, effektive og passende prosedyren for deg.
IMG_1233

Rynkebehandling med injeksjon

En av de mest effektive behandlingene for fine linjer og rynker er anti-rynkeinjeksjoner. Prosedyren tar kort tid og gir fantastiske resultater. Passer for både kvinner og menn.

IMG_1190

Leppebehandling

Dermal filler kan brukes til å fylle, forme og forbedre symmetrien på leppene dine. Målet vårt er å lage vakre, naturlige lepper, og selv om resultatet er øyeblikkelig, kan det hende du trenger flere behandlinger for å oppnå de perfekte leppene.

IMG_1191

Volum og forming av kinnben

Med bruk av dermal filler har det blitt mulig å forsterke, forme og konturere kinnene på ikke-kirurgisk måte.

IMG_1072

Hake og kjevelinje

En veldefinert kjeve gir en vakkert ramme rundt ansiktet ditt. Oppfatning av skjønnhet er subjektiv og gjennom tidene vil skjønnhetsidealene endres. Menn liker å ha en sterkere, firkantet kjeve. Kvinner foretrekker et slankere, V-formet ansikt.

IMG_1194

Marionettelinjer

Marionette linjer er linjene som strekker seg fra leppens hjørner mot haken. Vi kan glatte ut dette området med dermal filler, men noen ganger trenger du i tillegg kombinasjonsbehandling med antirynkemiddel for best resultat.

IMG_1199

Tanngnissing og anspent kjeve

Bruxisme refererer ganske enkelt til alle som gnisser tenner når de ikke spiser mat. Stress kan spille en rolle i bruxisme hos voksne, og kan være relatert til unormalt bitt eller til skjeve eller manglende tenner. Det kan også være forårsaket av spasmer i ansiktsmusklene i søvn.

IMG_1198

Svettebehandling

Overdreven svette eller hyperhidrose kan behandles effektivt ved medisinsk injeksjon i de overaktive svettekjertlene for å hindre dem i å produsere svette. Du vil både se og merke en betydelig reduksjon i mengden du svetter kort tid etter kun en behandling. Prosedyren tar kort tid og er forbundet med lite ubehag.

Attachment-1

Microneedling

Når du fyller 25 år, pleier hudens naturlige produksjon av kollagen og elastin å avta. For å opprettholde elastisiteten, glattheten og gløden i huden din, bør du vurdere behandlinger som medisinsk microneedling. I tillegg til ansiktet, kan du velge prosedyre for hender, nakke, hals og andre deler der du legger merke til virkningen av aldring.

IMG_1201

MicroGold

MicroGold Fine Touch- Det luksuriøse medisinske ansiktsapparatet med 24 karat gull designet for å levere en skreddersydd cocktail som omfatter hyaluronsyre, antirynkemiddel, vitaminer, stamceller, gluthatione, vekstfaktorer, antioksidanter og nano-peptid.hy

IMG_1068

Mørke ringer under øynene

Denne prosedyren frisker opp «trette» øyne ved å redusere mørke skygger og tap av volum i tåregropen. Resultatene er øyeblikkelige og kan vare i opptil 12 måneder. Denne behandlingen gir deg et friskt, våkent og mer ungdommelig uttrykk.

IMG_1073

Veritikale leppestiftlinjer

Periorale linjer eller røyker-linjer/leppestiftlinjer er de fine linjene som vises rundt ytterkanten av leppene. Dermal filler kan glatte disse fine linjene og hydrere området. Du kan også velge leppefiller for å gjenopprette volum til overleppen.

Signaturpakker

Enkeltbehandling med antirynkemiddel og dermal filler er designet for å behandle bare ett spesifikt område, og selv om de er veldig effektive for å redusere spesifikke aldringstegn i ansiktene, er de utilstrekkelige hvis vi tar en helhetlig tilnærming til aldring i ansiktene.

Velkommen til klinikken

MODERNE OG HYGGELIGE LOKALER

ESTETISK BEHANDLING PÅ TOPPNIVÅ

Korpeveien Legeklinikk ble grunnlagt av gründermedisinsk lege Monica M. Braaten basert på en visjon og lidenskap om å kombinere estetikk og medisin for å gi trygge og effektive skreddersydde estetiske behandlinger. Disse prosedyrene stiller høye krav til dyktighet, erfaring og medisinsk kompetanse. Ta flere år av ansiktet ditt og få et mer uthvilt utseende med dermale fillere.

Velg oss

Hvorfor velge oss

Se våre

Ansatte

Følg oss på

Instagram og Facebook

Instagram feed

Facebook feed

Omtaler

Hva sier pasientene?

For en fantastisk opplevelse! Legeklinikken er nydelig! Kom hit for injeksjon i pannen. Resultatet er vakkert og naturlig. Jeg ser ikke frossen eller unaturlig ut. Bare godt uthvilt og 10 år yngre! Jeg kommer definitivt tilbake!!!

Ewa

44 år

Stor opplevelse siden dette var min første behandling. Elsker resultatet, jeg ser veldig naturlig ut (ikke frossen) som jeg egentlig ønsket å bli. Dr. Braaten brukte mye tid på å snakke meg gjennom hver del av prosedyren, så jeg ble godt informert og komfortabel. Kontoret var også veldig flott og moderne. Gleder meg til fremtidige behandlinger!

Maria

34 år

Mannen min sier at jeg er veldig vakker, og han sier at han er glad for at jeg ikke er en av dem som ønsker å «fikse på utseendet». Takket være Dr. Braaten så har hun gitt meg et veldig naturlig resultat med flere behandlinger over tid. Jeg føler meg ikke «overbehandlet» slik mange blir. Takk skal du ha!

Gro

58 år

Få en gratis vareprøve

SE OGSÅ

VÅRE PRODUKTER

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta tilbud og nyheter

Ønsker du en gratis konsultasjon?

    makeup