Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Kombinasjons-pakker

Skru tiden 5-10 år tilbake i løpet av en times tid med våre populære Kombinasjonspakker!

Våre beste kombinasjonspakker, helt uten kirurgi og med minimal nedetid!

Ikke sikker på hvilken behandling huden din trenger? Dr. Braaten og teamet hennes hos Korpeveien Legeklinikk har satt sammen en kort liste over estetiske favorittpakker for deg.

Ring i dag for å sette opp en gratis konsultasjon, og få huden din til å se yngre og friskere ut enn noen gang før! Her er Dr. Braatens favoritt-kombinasjonspakker:

Hudpleie og velvære i Drammen - Kombinasjonspakker
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

1. «Skin Rejuvenation Ultimate»

signaturpakke-1 signaturpakke-1
  • Kjemisk peeling fra SkinCeuticals
  • Medisinsk Microneedling
  • Phytocorrective Mask

Denne behandlingen bruker vi kjemisk peeling etterfulgt av en medisinsk microneedling rettet mot akne og akneskadet hud for å fjerne bakterier, rense og åpne porer og øke celleomsetningen. Vi har også kombinert vitamin C for å fjerne skadelige frie radikaler og Kojic Acid for å lysne huden og redusere aknearr.

Stimulerer til fornyelse av kollagen og elastin i huden og forbedret hudtekstur. Avslutter med Phytocorrective Mask fra SkinCeuticals.

2. «IPL Signaturpakke Deluxe»

signaturpakke-1 signaturpakke-1

Dette representerer en ny æra innen minimalt invasiv IPL-resurfacing – med radiofrekvensteknologi.

Denne prosedyren involverer en solid IPL-behandling i kombinasjon med radiofrekvensteknologi for å jevne ut fine linjer, rynker, fjerne brune flekker og andre uregelmessigheter i huden. Behandlingen får det øvre laget av huden til å flasse og regenererer et lag med ny, sunn overflatehud samtidig som kollagenet remodelleres i dypere

3. Skin Rejuvenation Perfection Skinbooster 1 eller 2

signaturpakke-1 signaturpakke-1
  • Kjemisk peeling fra SkinCeuticals
  • Medisinsk Microneedling
  • Phytocorrective Mask
  • 3 eller 5 ml totalt med Skinbooster
  • PhytoCorrective Mask

Dette er et av våre beste alternativer for de med tørr hud, rynker og fine linjer og som har tørr, solskadet eller gusten hud. Denne behandlingen vil redusere smilelinjer/tørrhetslinjer i ansiktet og kombinerer naturlige botaniske ekstrakter fra SkinCeuticals medisinske hudpleieserie.

Det brukes Skinbooster 3 eller 5 ml totalt avhengig av hvor mange behandlinger du utfører. Det bør gå 3 uker mellom hver behandling.{» «}

4. PRP Facelift 30 eller 50 ml

signaturpakke-1 signaturpakke-1

I denne prosedyren brukes Platelet Rich Plasmafor å gi en facelift. I studier har disse aktive ingrediensene vist seg å forbedre hudens naturlige prosess med regenerering og reparasjon.

Vi vet nå at aktuelle vekstfaktorer i tillegg til deres avgjørende rolle i hudhelbredelse er avgjørende for hudforyngelse mot aldring. Basert på placebokontrollerte studier har vi sett multifunksjonelle aktiviteter: fremme hudcelleproliferasjon, stimulering av nytt kollagen, reduserte hudrynker, redusert utseende av porer og regulering av fargetonen.

5. «IPL + PRP Facelift Deluxe»

signaturpakke-1 signaturpakke-1

En kombinasjon av de to overnevnte pakker med IPL og PRP facelift. Først utføres behandling med IPL og deretter PRP av hele ansiktet.

Denne ultimate behandlingen revitaliserer kjedelig hud fra innsiden for å forbedre overflateteksturen og lysne huden samtidig som den bidrar til å fremme og bygge opp huden fra innsiden. Gir fornyet glød og forbedring av hudens tekstur.

En fantastisk kombinasjonsbehandling.

Behandlingstid
20-50 min
timeglass ikon
Nedetid
Normalt ingen
behandlings resultat ikon
Resultat
raskt
kalender ikon
Varighet
Varierer i forhold til valgt behandling
vekt ikon
ubehag
Ingen/lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Hvis du har mistet fylde eller har moderate til dype rynker i ulike områder av ansiktet så vil du kunne oppleve stor forbedring ved å behandle disse områdene. Medisinsk injeksjon for rynker er gullstandarden over hele verden. I erfarne hender kan det imidlertid være så mye mer! Vår lege ved Korpeveien Privatklinikk er ekspert i bruke presisjonsapplikasjon av anti-rynkemiddel for å forme, glatte, forme og forynge ansiktet ditt.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser serum fra blod i ulike områder av ansiktet hvor du har mistet volum. Punktene hvor serum injiseres er nøye plassert der det trengs. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Legen bruker deretter en spesiell injeksjonsteknikk med nål og kanyle for å oppnå det mest naturlige resultatet.

Behandling av volum og utglatting av linjer i ulike deler av ansiktet vil gi stor tilfredshet, da dette kan hos mange være svært iøynefallende når det gjelder tegn på aldring, og kan få en person til å se mye eldre ut enn han eller hun virkelig er.

Behandlingen tar vanligvis 60 minutter.

Resultat vil vare i ca. 8-12 måneder, men individuelle resultater vil forekomme. Bør gjentas i en serie på 3 behandlinger eller mer for optimalt resultat.

Det er lite bivirkninger ved filler behandlinger da disse er skånsomme injeksjoner. De fleste får en liten hevelse og noen kan få blåmerke. Bivirkninger som er mer alvorlig enn dette forekommer sjelden. Men det er en viss risiko for å få en eller flere av følgende bivirkningene: smerte/ømhet ved injeksjonsstedet, hevelse, blåmerke, allergi, klumpdannelse og infeksjon.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller. Gravide og ammende. Mennesker med epilepsi eller porfyria. De som har autoimmune sykdommer.

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10