Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

IPL og E-light Skinrejuvenation 

IPL OG E-LIGHT SKINREJUVENATION

IPL hudforyngelse (skinrejuvenation) og E-light (50 % IPL + 50 % radiofrekvens) er en prosedyre designet for å gi en frisk, sunn og vakker hud. Denne behandlingen gir både hudoppstramming og forbedring, helt uten kirurgi eller nålestikk. Laseren sender ut et intenst pulserende lys (ipl) som blir omgjort til varme i huden. Dette fører videre til at det starter en prosess i huden som nydanner bindevevsfibre, elastiske fibre, kollagen og elastin. Huden får dermed en oppstramming, fine linjer og porer reduseres, samt at huden får en fin glød. Flere behandlinger anbefales.

IPL står for Intense Pulsed Light teknologi. Det er en FDA og TGA-godkjent og patentert behandlingsform som har vist seg å være både trygg og effektiv. Det er en relativt enkel og grei prosedyre med få bekymringer når det gjelder bivirkninger, gjenopprettingstid eller nivået av invasivitet med selve behandlingen.

Det finnes en rekke spesifikke hudproblemer som kan løses ved hjelp av IPL behandling:

• Pigmentflekker
• Rødhet forårsaket av rosacea
• Sprengte kapillærer
• Rynker og fine linjer
• Reduserer porer
• Forbedrer hudtekstur
• Glattere hud
IPL-behandling fjerner solflekker og pigmentflekker
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
30 min.
timeglass ikon
Nedetid
Nesten ingen
behandlings resultat ikon
Resultat
Umiddelbart
kalender ikon
Varighet
3-4 mnd.
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Fordeler med IPL Skin Rejuvenation IPL fjerner røde flekker, brune flekker og arrdannelse, samt redusere porestørrelse, eliminere og redusere rynker og forbedre den generelle hudtekstur, glatthet og kvalitet. Det har blitt brukt til å behandle rosacea, hyperpigmentering, melasma, alder og solflekker, brutte kapillærer, edderkoppårer, strekkmerker og andre forhold. IPL Skin Rejuvenation er et godt verktøy for å bekjempe effektene av aldring, og oppnå et mer ungdommelig utseende. Det gir en legitim og langvarig løsning, i motsetning til noen prosedyrer som kun gir kortsiktige resultater. IPL kan også benyttes hvor som helst på kroppen, og gir stor allsidighet fra en enkelt prosedyre

Under en IPL og E-light Skin Rejuvenation-prosedyre er det intens lys fra en rekke bølgelengder som er fokusert på de spesifikke delene av huden du behandler. IPL-enheten blir forsiktig presset på huden med en jevn gjennomsiktig overflate som avgir lyset på de målrettede områdene. Dette lyset bidrar til å stimulere til produksjon av kollagen og elastin, noe som vil bidra til å fylle i linjer og rynker eller grunne arrdannelser samtidig som det reduserer rødhet, misfarging og flekker. Det målrettede vevet som er skadet blir naturlig fjernet av kroppen. Avhengig av hva som blir behandlet, kan det nøyaktige bølgelengdeområdet justeres for å optimalisere resultatene. Man bruker øyenmaske for å beskytte øynene og synet under prosedyren og gele påføres huden din for å forhindre overoppheting. Hele prosedyren er veldig rask, tar omtrent en halv time å fullføre, selv om den nøyaktige lengden vil avhenge av hva du spesifikt behandler, og dens størrelse eller omfang.

Det anbefales 3-5 behandlinger med 3 ukers mellomrom. Ved gjentatte behandlinger vil man oppleve en glattere og sunnere hudtone, mindre synlige solskader, samt målrettet kunne behandle utfordringer som pigmentforandringer og sprengte blodkar. Vår IPL laser skiller seg fra vanlige lasere i den forstand at den bruker bredspektret, intense bølgelengder av lys, mens en vanlig laser vil oftest bruke en monokromatisk sammenhengende lyskilde. Disse egenskaper vil i korte trekk gi raskere oppnåelse av ønsket resultat, samtidig som den egner seg bedre for alle hudtoner, ikke bare lyse. Denne behandlingen kan derfor også tas om sommeren.

  • Selvbruningskrem må ikke brukes på det området som skal behandles minimum 4 uker før behandling.
  • Solkrem kan brukes inntil et par dager før behandling
  • Soling (også solarium) bør unngås i 4 uker før behandling.
  • Hudområder som skal behandles må være fri for make up og fuktighetskremer
  • Det må ikke påsmøres stoffer som kan svi eller irritere huden i en uke før behandling (f.eks A-vitaminsyre)
  • Dersom man bruker antibiotika eller Marevan, eller har brukt enkelte aknebehandlinger siste 12 mnd, bør man unngå laserbehandling. Andre blodfortynnende medikamenter som Acetylsalisylsyre bør legen informeres om.

  • Solbeskyttelseskrem, minimum faktor 20 må påføres i 6 uker etter behandling
  • Direkte sollys (også solarium) bør unngås, spesielt uken etter behandlingen.

Ved noen behandlinger kan det oppstå en viss hevelse og rødhet i 2-3 dager etter behandlingen. Dersom man får sår, vil disse forsvinne etter noen dager. Lege bør da imidlertid.

Behandlingen kan ikke gis til gravide eller til personer med lysutløst epilepsi. Personer som har blitt behandlet med gull kan heller ikke utsettes for denne type behandling.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10