Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

IPL behandling av pigmentflekker

Hva er pigmentflekker?

Etter hvert som kroppen blir eldre og/eller utsettes for mye sol, kan det oppstå brune flekker på huden. De er ofte fremtredende i ansiktet og på hendene. Pigmentflekker er ikke farlig, men mange velger likevel å få dem fjernet. Pigmentflekker kan oppstå som leverflekker, postinflamatorisk hyperpigmentering, eller melasma (fremtredende hos kvinner – ofte i pannen, rundt lepper og øyne).

Hyperpigmentering/pigmentflekker er en vanlig hudlidelse, og vises som brune flekker i huden. Det er ikke farlig, men noen ønsker å behandle det av kosmetiske årsaker.
Det finnes ulike typer pigmentflekker; melasma, solar lentigo (leverflekker) og seboreisk keratose (talgvorter) er blant de vanligste.
Melasma er en vanlig lidelse særlig hos kvinner. Den er karakteristisk ved at pigmentforandringene er symmetriske, ofte lokalisert på kinn, hake, overleppe og panne. Vi ser ofte slike forandringer under graviditet, da kalles tilstanden chloasma. Leverflekker og talgvorter er vanlig i huden hos eldre, men man kan også få det tidligere. Som oftest dukker disse opp i ansiktet, på hendene og på overkroppen.

Årsak til pigmentforandringer er sammensatt, men faktorer som gjerne spiller inn er sollys, hormonelle forandringer, p-piller, samt betennelse.
Behandling av pigmentflekker på kvinne
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
30-45 min
timeglass ikon
Nedetid
Ingen
behandlings resultat ikon
Resultat
Gradvis
kalender ikon
Varighet
Langvarig
vekt ikon
ubehag
Ingen/lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Vi har flere forskjellige metoder som kan behandle pigmentering. De kan brukes alene eller i kombinasjon for å oppnå ønsket resultat. Din behandler vil anbefale en behandlingsplan som er tilpasset din hud. IPL behandling er mer skånsom for huden enn vanlig laserbehandling, den er meget trygg, og gir flotte resultater! IPL vil hos de fleste være det anbefalte alternativet for å jevne ut hudtonen. Da vil vi benytte ulike bølgelengder for å behandle både pigmentflekker og rødhet samtidig. På denne måten får man en mer jevn hudtone. Dette egner seg særlig til middelaldrende hud.

De aller fleste kan behandles for pigmentflekker. Under en konsultasjon hos oss ser vi på din hud, og sammen finner vi den beste behandlingsformen for fjerning av pigmentflekker.

Hvor mange behandlinger som må til for å få fjernet pigmentflekkene avhenger av hvor kraftige og store de er, og hva slags hudtype man har. Dette er noe av det vi går gjennom på den første konsultasjonen. Man oppnår også best resultat om man har vinterblek hud. Det vanlige er ofte 1-4 behandlinger. På en konsultasjon vil man også kunne bestemme om den bestemte pigmentflekken kan behandles. Enten om man har pigmentflekker i ansiktet, på halsen, brystet, hendene, armene eller bena, så kan vi behandle det. Vi behandler både små og store områder av kroppen.

IPL er en helt unik behandlingsmetode. Den bryter ned pigmentflekker og ujevnheter i huden på en skånsom og effektiv måte. Behandlingen gir svært gode resultater, og man oppnår en jevn hudtone etter endt behandling.

  • Selvbruningskrem må ikke brukes på det området som skal behandles minimum 4 uker før behandling.
  • Solkrem kan brukes inntil et par dager før behandling
  • Soling (også solarium) bør unngås i 4 uker før behandling.
  • Hudområder som skal behandles må være fri for make up og fuktighetskremer
  • Det må ikke påsmøres stoffer som kan svi eller irritere huden i en uke før behandling (f.eks A-vitaminsyre)
  • Dersom man bruker antibiotika eller Marevan, eller har brukt enkelte aknebehandlinger siste 12 mnd, bør man unngå laserbehandling. Andre blodfortynnende medikamenter som Acetylsalisylsyre bør legen informeres om.

  • Solbeskyttelseskrem, minimum faktor 20 må påføres i 6 uker etter behandling
  • Direkte sollys (også solarium) bør unngås, spesielt uken etter behandlingen.

Ved noen behandlinger kan det oppstå en viss hevelse og rødhet i 2-3 dager etter behandlingen. Dersom man får sår, vil disse forsvinne etter noen dager. Lege bør da imidlertid kontaktes. Det kan i sjeldne tilfeller oppstå arr eller økt pigmentering (brune flekker) som oftest er forbigående. Husk det kan være aktuelt å gjenta behandlingen etter en tid! NB. Behandlingen kan ikke gis til gravide eller til personer med lysutløst epilepsi. Personer som har blitt behandlet med gull kan heller ikke utsettes for denne type behandling.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10