Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Hva er et ikke-kirurgisk ansiktsløft og trenger jeg dette?

Dame som får tegnet linjer for plastisk kirurgi i ansiktet

Når menn og kvinner spør om behandlinger som botulinumtoksin i min legepraksis, vurderer de ofte andre ansiktsforyngelsesprosedyrer. Det mange ikke er klar over er at minimalt invasive ansiktsbehandlinger lett kan kombineres til en gruppeprosedyre vi kaller et ikke-kirurgisk ansiktsløft eller soft facelift.

En soft facelift gir et omfattende og skreddersydd utvalg av behandlinger for rynker, konturproblemer og generell hudkvalitet. Hvis du ønsker å friske opp ansiktet ditt uten å gjennomgå en operasjon, kan denne tilnærmingen være riktig for deg.

Hva består et ikke-kirurgisk ansiktsløft av?

Et soft facelift kan tilpasses for å imøtekomme dine spesifikke behov, og det er noen få behandlinger vi ofte inkluderer:

Nevromodulatorer:

Nevromodulatorer slik som botulinumtoksin slapper av spesifikke muskler for å forhindre gjentatte sammentrekninger som ofte gir bekymringer som linjer og rynker. Flere formuleringer er tilgjengelige, inkludert:

Dermale fyllstoffer:

Fillere gir volum under huden for et fyldigere, yngre utseende. Variasjoner inkluderer:

JUVÉDERM®and Restylane®: Disse hyaluronsyre-fyllstofffamiliene finnes i flere formuleringer designet for å fylle ut linjer, gjenopprette volum til kinnene og fylde tynne lepper.

RADIESSE®: Ved hjelp av CaHA-mikrosfærer stimulerer denne behandlingen naturlig kollagenproduksjon for å gjenopprette elastisitet og glatthet.

BELOTERO®: Et annet hyaluronsyrefyllstoff, dette fungerer spesielt bra for å fylle ut kviser arr og eliminere under øye-poser.

Bellafill®: Laget av PMMA-mikrosfærer suspendert i kollagen, og dette fyllstoffet fungerer for å umiddelbart fylle ut linjer og gi et «stillas» for videre kollagenproduksjon.

Microneedling:

Microneedling med PRP for å forbedre hudens ufullkommenheter og tekstur.

Fordeler med et ikke-kirurgisk ansiktsløft

Mens resultatene av soft facelift er midlertidige, og resultatene varer fra noen måneder til et år, avhengig av prosedyre, er det flere fordeler. Du vil oppnå mer dramatiske resultater i en økt enn du ville gjort hvis du valgte hver behandling hver for seg, og du vil også kunne komme deg fra alle prosedyrene raskt. Det viktigste er at når du fortsetter alle behandlingene dine hos oss, vil du ha fordelen av å vite at hver enkelt blir utført av en lege med ekspertise innen estetisk behandling.

Hvis du ønsker en uforpliktende konsultasjon kan du bestille time hos oss. Vår lege vil undersøke ansiktet ditt og være ærlig om du bør motta behandling ennå, eller vente litt, samt hvilket forbedringsnivå du kan forvente av behandlingen i ditt tilfelle. Vi presser aldri behandling på noen, så du kan føle deg trygg i våre hender!

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10