Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Ring oss idag

92 31 04 13

Hake og kjevelinje

ET DEFINERT KJEVEPARTI TILFØRER BALANSE I ANSIKTET DITT

Injeksjonsbehandling lar deg forbedre haken- og kjevelinjen din for å skape et mer attraktivt og balansert ansikt.

Dette oppnås gjennom injeksjon av hyaluronsyrebaserte dermale fyllstoffer som Juvéderm, Restylane eller Radiesse. Dette er avanserte fillere som brukes til å tilføre volum til haken og kjevelinjen, og dermed forbedre ansiktsbalansen. Gjennom bruk av strategisk plasserte injeksjoner kan vi forbedre formen, størrelsen og prominensen til haken og kjeven din.
Markering av hake og kjevelinje for kirurgi
PB serum

1. PB Serum High (lipase)

 *Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PB serum

2. PB Serum Medium (kollagenase)

*Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelthake eller mage)

PB serum mann

3. PB Serum Low (lyase)

*Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks. poser under øyne og hovne ben).

Behandlingstid
30 min
timeglass ikon
Nedetid
Lite
behandlings resultat ikon
Resultat
Umiddelbart
kalender ikon
Varighet
8-12 mnd
vekt ikon
ubehag
Lite
lege ikon
Utføres av
Lege

Spørsmål og svar

Det første trinnet er å planlegge en konsultasjon hos vår lege. Vi vil vurdere hakestrukturen din og hva som kan gjøres for å forbedre profilen din. Menn og kvinner som har en liten, avtagende hake eller en svak ansiktsprofil, eller de som har asymmetri på grunn av genetikk eller traumer, er sannsynligvis gode kandidater for ikke-kirurgisk forbedring av haken og kjevelinjen. Hvis du er interessert i å forbedre formen, prominensen eller størrelsen på haken eller kjevelinjen uten smerter og nedetid kan dette gjøres enkelt med filler.

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser filler langs kjevelinje og i haken. Punktene hvor filleren injiseres er nøye plassert for å forbedre utseendet til kjevelinjen og haken din ved å tilsette volum der det trengs. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Legen bruker deretter en spesiell injeksjonsteknikk med nål og kanyle for å oppnå det mest naturlige resultatet.

Å legge volum til haken har innvirkning på kjeven og kan redusere utseendet til en dobbelthake. Hvis du føler at haken din er liten, og at kjevelinjen din mangler definisjon, kan det påvirke selvtilliten negativt. En ikke-kirurgisk hakeforstørrelse kan endre ansiktsutseendet subtilt for å skape en mer attraktiv profil mens du balanserer ansiktstrekkene dine.

Behandlingen tar vanligvis 20 minutter.

Resultat vil vare i ca. 8-12 måneder, men individuelle resultater vil forekomme.

Det er lite bivirkninger ved filler behandlinger da disse er skånsomme injeksjoner. De fleste får en liten hevelse og noen kan få blåmerke. Bivirkninger som er mer alvorlig enn dette forekommer sjelden. Men det er en viss risiko for å få en eller flere av følgende bivirkningene: smerte/ømhet ved injeksjonsstedet, hevelse, blåmerke, allergi, klumpdannelse og infeksjon.

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner Gravide og ammende Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Før og etter behandlingen

Ta en titt i vår nettbutikk

Få varen sendt hjem for kun kr. 99,-

Betal med Vipps

vipps logo

Produkter som passer denne behandlingen

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10