Logo Korpeveien legeklinikk
kampanje - Spar 50 % på hårfjerning
Spar 50 % på hårfjerning!
Vi har markedets beste hårfjerningsteknologi som også fjerner grå og lyse hår!
Trykk her og velg behandling, betal enkelt med Vipps!

Er du lei av rynker? Vi hjelper deg!

Rynkebehandling med injeksjon i Drammen

Når vi blir eldre, så mister huden sitt volum og sin fasthet. Huden blir også tynnere og områder som hals, hender og ansikt er stedene man først opplever å få rynker. Andre årsaker er selvsagt hudtype og arvelige faktorer. I tillegg vil også lys hud være mer utsatt.

I denne artikkelen så skal vi gi deg litt informasjon om hvilke typer rynker man kan behandle og hvordan man kan få tilbakeført et mer riktig volum der dette har frafalt med årene.

Vi tilbyr for øvrig en gratis konsultasjon, slik at vi kan hjelpe deg med å få det resultatet du ønsker. Les mer om vår faglige ekspertise innen estetisk behandling nederst i dette innlegget.

Behandling av «sur munn» og marionette linjer

Kroppen endres med årene, og ansiktet er ikke noe unntak. Ansiktet er det mest synlige der hvor aldringsprosessen setter sine spor. Noen opplever at huden mister både fasthet, volum og tykkelse – som kan gjøre at munnvikene blir dratt nedover eller at man får mer markerte marionette linjer.

Marionette linjer går fra kantene av munnen og til haken, og kan med årenes løp gi et utseende som preges av sur munn eller at kjeven «henger». 

Behandling av både «sur munn» og marionettlinjer vil gi stor tilfredshet, da dette er et av stedene i ansiktet som er blant de mest iøynefallende når det gjelder tegn på aldring, og kan få en person til å se mye eldre ut enn han eller hun virkelig er.

Behandling av den velkjente «sinnarynken» eller andre rynker i pannen

Sinnarynken kjenner nok de fleste til. Irriterende og frustrerende for mange, og noen velger å behandle denne når den blir for markert i ansiktet. Behandlingen gjør at den overliggende huden blir glattere, og reduserer synligheten av rynkene.

Behandling av hake- og kjevelinje

Injeksjonsbehandling lar deg forbedre hake- og kjevelinjen din for å skape et mer attraktivt og balansert ansikt.

Å legge volum til haken har innvirkning på kjeven og kan redusere utseendet til en dobbelthake. Hvis du føler at haken din er liten, og at kjevelinjen din mangler definisjon, kan det påvirke selvtilliten negativt. En ikke-kirurgisk hakeforstørrelse kan endre ansiktsutseendet subtilt for å skape en mer attraktiv profil mens du balanserer ansiktstrekkene dine.

Ny form og mer volum til dine lepper

Lepper er blant de mest sensuelle elementene i et ansikt. Utseendet på leppene – form, volum, proporsjoner og farge, kan ha en stor effekt på den generelle oppfatningen av ansiktet ditt.

Velformede lepper kan tilføre balanse og definisjon i ansiktet og hjelper deg med å opprettholde ungdommelige ansiktskonturer.

Denne behandlingen er for deg som ønsker å forbedre fasongen, korrigere symmetri eller øke leppevolumet.

Hvordan behandle blå og mørke ringer under øynene

Ser du trøtt ut når du ser deg i speilet? Ønsker du å få et mer våkent og opplagt utseende?

Det å tilføre volum under øynene vil løfte huden fram og du vil få en jevnere og penere hudoverflate.

Mer volum under øynene vil gi deg et mer våkent, opplagt og friskere utseende. En slik behandling kan fjerne år fra ansiktet ditt.

Volumbehandling med fillers

Det har blitt stadig mer vanlig å behandle områder som har mistet sitt volum og fasthet med fillers.

Områder som ofte behandles, er:

  • Hake- og kjevelinje
  • Leppebehandling og leppeforstørrelse
  • Marionette linjer
  • Mørke ringer under øynene
  • Vertikale leppestiftlinjer / Røykelinjer
  • Volum og forming av kinnben

Rynkebehandling i Drammen

Korpeveien Legeklinikk tilbyr behandling av rynker sentralt i Drammen kommune, med korte avstander fra både Oslo, Asker, Hokksund, Kongsberg, Sande, Svelvik, Holmestrand, Horten, Tønsberg m.fl. Våre kunder kommer fra mange omkringliggende byer og verdsetter tryggheten og den faglige kompetansen Dr. Braaten gir.

Korpeveien Legeklinikk v/Dr. Braaten hjelper deg med utredning og behandling av rynker, mer volum på de rette stedene, glattere hud og et mer opplagt og våkent utseende.

Gå til Bestill en gratis konsultasjon, slik at vi kan hjelpe deg med å få det resultatet du ønsker.

Få Gratis Kjemisk Peeling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis kjemisk peeling fra SkinCeuticals og et Gavekort på kr 1000,- når du handler for mer enn kr 3990,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*Gjelder i perioden 1/8 t.o.m 1/10