Korpeveien Legeklinikk i Drammen - Logo

Se digital prisliste 2024

Ring oss idag

92 31 04 13

Få gratis konsultasjon til Signaturpakker hos lege
(verdi 690kr)

SE RESULTAT UMIDDELBART MED VÅRE SIGNATURPAKKER

Hva er en Signaturpakke?

Signaturpakken er en hel eller delvis behandling av ansiktet. Det er en behandlingspakke for deg som ønsker å legge til volum og glatte ut dype folder og rynker i ansiktet, men på en slik måte at det blir så naturlig som mulig uten dramatiske endringer. Du vil fortsatt se ut som deg selv etter behandlingen uten å få et «behandlet look».
- korpeveien legeklinikk
Play Video

Simone, 50 år har kjøpt en Signaturpakke, hør hennes opplevelse

Hva kan en Signaturpakke gjøre for ditt ansikt? Ved å velge denne pakken kan du oppleve følgende:

1. Reduksjon av rynker og linjer: Fillere kan jevne ut fine linjer og dype rynker, spesielt rundt munnen, nesen og øynene.

2. Gjenopprette volum: Med alderen mister ansiktet ofte volum, noe som kan føre til forandring i hudkvaliteten. Fillere kan gjenopprette volumet i kinnene, kjeveområdet og omkring munnen, og på den måte «tilbakeføre» konturer slik de var for noen år tilbake.

3. Fuktighetsgivende: Profhilo er en revolusjonerende hyaluronsyrefuktighetsbehandling. Profhilo inneholder et unikt nivå av hyaluronsyre. Profhilo bidrar også til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin under huden.

NB: Profhilo eller filler kan byttes ut med en annen behandling om dette ønskes, dette tas opp på konsultasjon. Signaturpakken tilpasses den enkeltes ansikt og behov.

Hva inneholder Signaturpakkene?

Signaturpakkene inneholder ulike mengder filler Restylane og Profhilo.

Restylane: Reduserer linjer, rynker, folder og gjenoppretter volum.
Profhilo: Profhilo er en revolusjonerende hyaluronsyrefuktighetsbehandling. Profhilo inneholder et unikt nivå av hyaluronsyre. Dette bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin under huden.

klokken
Behandlingstid
60 MIN
Timeglass form
Nedetid
LITE/MODERAT
En kvinne har fått behandling og føler seg fresh
Resultat
UMIDDELBART
kalender ikon
Varighet
7-12 MND
vekt ikon
ubehag
LITE
Kvinnelig lege
Utføres av
LEGE

Spørsmål og svar

Er jeg en egnet kandidat?

Hvis du opplever mindre glød i huden eller har moderate til dype rynker i ulike områder av ansiktet, kan det være mulig å forbedre disse områdene ved hjelp av ulike behandlingsalternativer. Det finnes flere behandlingsalternativer tilgjengelig for å forbedre hudens utseende og tekstur. Medisinsk injeksjon for rynker er gullstandarden over hele verden. Denne behandlingen både forebygger og behandler linjer og rynker i huden. Allerede fra 25-30 års alder vil linjer dukke opp som et resultat av naturlig aldring og bruk av ansiktsmimikk. Dr. Braaten har ekspertkompetanse i ansiktsestetikk og utfører avanserte teknikker for å yte sitt beste for sine kunder, slik at sluttresultatet gjør at man ikke ser “frossen eller behandlet ut”.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved hjelp av en svært tynn nål sprøytes små doser filler i ulike områder av ansiktet hvor du har mistet volum. Punktene hvor filleren injiseres er nøye plassert der det trengs. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Legen bruker deretter en spesiell injeksjonsteknikk med nål og kanyle, slik at sluttresultatet gjør at man ikke ser “behandlet ut”. Medisinsk injeksjon blir injisert i øvre del av ansiktet for å glatte ut linjer og rynker.

Hvilken effekt har behandlingen?

Mange mennesker opplever at behandling av hud og fine linjer i ansiktet kan gi økt tilfredshet. Det finnes en rekke behandlingsalternativer tilgjengelig for å hjelpe med å redusere synligheten av disse tegnene på aldring.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar vanligvis 40-60 minutter.

Hvor lenge varer resultatet?

Resultat vil vare i ca. 8-12 måneder, men individuelle resultater vil forekomme

Har behandlingen noen bivirkninger?

Risiko og komplikasjoner med anti-rynkemiddel
Mulige bivirkninger inkluderer: forbigående hodepine, hevelse, blåmerker, smerte under injeksjon, kløe, nummenhet, asymmetri (ujevnhet ), midlertidig hengende øyelokk eller øyenbryn, allergiske reaksjoner, infeksjon, muskelsvakhet. Hos et mindre antall individer virker injeksjonen ikke tilfredsstillende eller så lenge som vanlig.

Blåmerker kan forekomme. Stoffer som øker risikoen for blåmerker inkluderer vitamin E, aspirin og andre ikke – steroide antiinflammatoriske stoffer.

Hvis du har tatt noen av de ovennevnte innen de siste 7 dagene har du økt risiko for blåmerker.

Det kan være en høyere mulighet for bivirkninger hvis du ikke følger visse instruksjoner i minst 4 timer fra behandlingstiden.
Disse inkluderer:
– Ikke legge deg ned eller bøye deg i lengre tid i minst 4 timer fra behandlingstiden.
– Ikke manipulere eller massere det behandlede området i minst 4 timer etter behandlingen.

Hvem skal ikke behandles

 • Personer med visse nevrologiske sykdommer som f.eks. myasthenia gravis
 • Gravide og ammende
 • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
 • Man må være frisk uten en pågående infeksjon

Risiko og komplikasjoner ved fillerbehandling
Mulige bivirkninger inkluderer: forbigående hodepine, hevelse, blåmerker, smerte under injeksjon, kløe, nummenhet, asymmetri (ujevnhet). I et mindre antall individer virker ikke filleren så lenge som vanlig .

De fleste bivirkningene er milde eller moderate og holder vanligvis mindre enn 7-14 dager. Persistens av disse symptomene i opptil tre uker er vanligvis ingenting å bekymre seg for.

De vanligste bivirkningene inkluderer midlertidige reaksjoner på injeksjonsstedet, for eksempel rødhet, smerte / ømhet, fasthet, hevelse , klumper / kul, blåmerker, kløe og misfarging.

Andre sjeldne risikoer inkluderer, men er ikke begrenset til:
Langvarig misfarging av huden. Langvarig eller alvorlig hevelse. Reaktivering av herpes virus. Infeksjon. Arrdannelse. Sårdannelse. Granulomer eller faste knuter. Godartet svulstdannelse (keratoacanthomer). Allergisk eller anafylaktisk reaksjon. Blindhet.

Hvem skal ikke behandles

 • Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
 • Gravide og ammende
 • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
 • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon

Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler og å diskutere alle mulige bivirkninger og risikoer før du bestemmer deg for å gjennomgå en behandling.

Ved konsultasjonen får du gjennomgående og grundig informasjon skriftlig om vanlige og sjeldne bivirkninger før du igangsetter behandling.

Hvem utfører behandlingen?

Utføres av en erfaren, autorisert lege.

Hvem skal ikke behandles?

 • Personer som er allergiske mot bedøvelse (lidokain) eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske reaksjoner
 • Gravide og ammende
 • Personer med epilepsi, porfyria, enkelte nevrologiske- eller autoimmune sykdommer
 • Personer med aktiv kreftsykdom eller som har en pågående infeksjon

Kan jeg bestille en uforpliktende konsultasjon?

Korpeveien Legeklinikk er klar til å ivareta dine personlige behov og vi er behjelpelige med å svare på dine spørsmål når som helst. Dr. Braaten tilbyr de nyeste og mest avanserte behandlingene som er tilgjengelige, og hennes omfattende trening sikrer at du får den eksepsjonelle kvalitetspleien du fortjener. Ta kontakt med Korpeveien Legeklinikk ved å bruke skjemaet på denne siden eller ring 923 10 413 i dag for å planlegge din estetiske legekonsultasjon.

Jeg ønsker en gratis konsultasjon

Hva koster behandlingen?

Ønsker du en

Gratis konsultasjon?

varkampanje 1000 gavekord