Korpeveien Legeklinikk i Drammen - Logo

Se digital prisliste 2024

Hva er årsakene til volumtap i nedre del av ansiktet og hvordan kan det behandles?

volumtap i ansiktet

Volumtap i nedre del av ansiktet, som i området rundt munnen og hakepartiet, er et vanlig fenomen som mange av oss vil oppleve. Dette tapet kan endre ansiktets naturlige konturer og føre til i ulikheter i spesifikke ansiktsområder. Her vil vi se nærmere på vanlige årsaker til volumtap i nedre del av ansiktet og hvilke behandlingsalternativer som er tilgjengelige.

Hva er årsakene til volumtap i ansiktet?

Det er flere faktorer som bidrar til volumtap i ansiktets nedre del, inkludert:

Aldring

En av de vanligste faktorene er aldring. Etter hvert som vi blir eldre, reduseres produksjonen av kollagen og elastin i huden, noe som fører til redusert hudelastisitet og tetthet. Dette resulterer i en gradvis reduksjon av volum i områder som kinnene og kjevelinjen.

Genetikk

Genetiske faktorer spiller også en rolle. Noen mennesker er genetisk disponert for tap av volum tidligere enn andre.

Vekttap

Dramatisk vektnedgang kan også føre til tap av fettvev, som igjen kan resultere i volumtap.

Miljøfaktorer

Overeksponering av sollys, forurensning og andre miljøfaktorer kan skade hudens struktur og føre til et tap av volum.

Hvordan kan vi behandle volumtap ansiktet?

Det finnes flere gode behandlingsalternativer for å gjenopprette volum. Hos Korpeveien Legeklinikk tilbyr vi en rekke behandlingspakker, inkludert våre populære “Signaturpakker” som skreddersys for å møte kundens behov.

En av de mest populære metodene for å behandle volumtap er bruk av dermale fillere. Fillere, som ofte inneholder hyaluronsyre, kan injiseres i områder som kinn, munnviker og kjevelinje for å gjenopprette volum og konturer. Hyaluronsyre bidrar til å binde vann i huden, noe som gir et fyldigere og jevnere utseende.

Fettransplantasjon (også kjent som fettgrafting) innebærer å overføre fett fra en annen del av kroppen til ansiktet. Denne metoden tilbyr en naturlig tilnærming til å gjenopprette volum.

For en mer omfattende tilnærming kan kombinasjonsbehandlinger være riktig løsning. Våre signaturpakker er skreddersydde kombinasjoner av ulike behandlingsmetoder for å gi optimale resultater.

Fordelene med Signaturpakker

Skreddersydd behandling: Tilpasset hver enkelt kundes ansiktsstruktur og estetiske mål.

Helhetlig tilnærming: Kombinasjon av ulike behandlinger for å oppnå et harmonisk og naturlig resultat.

Minimalt med nedetid: De fleste behandlinger krever minimalt med nedetid, noe som gjør dem praktiske for en travel hverdag.

For mer informasjon om våre Signaturpakker, les mer her.

Er du interessert i å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med volumtap i nedre del av ansiktet? Ikke nøl med å kontakte oss.

E-post: post@korpeveienlegeklinikk.no

Telefon: 92 31 04 13

Se vår prisliste for mer informasjon om våre tjenester og kostnader.

På Korpeveien Legeklinikk er vårt mål å hjelpe deg med å oppnå det resultatet du ønsker på en trygg og effektiv måte. Vår ekspertise og skreddersydde tilnærming sikrer at du får den beste omsorgen mulig.

varkampanje 1000 gavekord